sursa foto:  jurnalistii.ro

Purtătorul de cuvânt al DNA clarifică situația faimoaselor înregistrări ale lui Kovesi

O înregistrare în care șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ar da ordine procurorilor din subordinea sa ”să ajungă la premier”, a fost difuzată duminică, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3. În înregistrare, șefa DNA vorbește cu procurorul Jean Uncheșelu.

După ce Tudorel Toader a anunțat că va sesiza inspecția judiciară în legătură cu afirmațiile șefei DNA din respectivele înregistrări, purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan, spune că înregistrarea apărută în spațiul public, în care șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ar da ordine procurorilor din subordinea sa ”să ajungă la premier”, conține fragmente între care au fost intercalate sintagme menite să distorsioneze conținutul celor spuse.

”Înregistrarea conține fragmente care au fost rostite de procurorul șef în mod public ori la ședințele de lucru cu procurorii unei secții operative. Între fragmentele respective au fost intercalate o serie de sintagme care nu îi aparțin și care sunt menite să distorsioneze grav conținutul celor spuse”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al DNA.

Vezi și Detalii incendiare! Cine este Sorin Grindeanu și pe cine a înșelat în ascensiunea sa politică

Era timpul! CNAIR scoate la licitație construcția celei mai așteptate autostrăzi din România

Grindeanu, acuzații grave la adresa lui Dragnea! De ce a vrut liderul PSD ca moțiunea de cenzură să aibă loc ast

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ
  • mircea

    din inregistrarile facute dea lungul timpului din interiorul DNA,reiese ca mafia este parte componenta a struturii de conducere a DNA,conducatorii DNA sint capii MAFIEI asociati ci ceilalti conducatori:presedinte,STS,SRI,SIE,SPP,procurorul general,judecatori CCR,ICCJ

  • Vlad Tepes

    Corupta kovesi a stat capra in fata mafiei basiste, mafie care prejudiciat tara cu sute de miliarde de euro! CORUPTA KOVESI, SUFRAGERISTA, JAPITA PENALA, CAPRA LUI BASESCU LA INCHISOARE PE VIATA!!

  • h-d

    Haide maahhhhhhhhhhh ne lasi cu scuzele astea de 2 lei?


articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.