sursa foto:  jurnalistii.ro

Purtătorul de cuvânt al DNA clarifică situația faimoaselor înregistrări ale lui Kovesi

O înregistrare în care șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ar da ordine procurorilor din subordinea sa ”să ajungă la premier”, a fost difuzată duminică, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3. În înregistrare, șefa DNA vorbește cu procurorul Jean Uncheșelu.

După ce Tudorel Toader a anunțat că va sesiza inspecția judiciară în legătură cu afirmațiile șefei DNA din respectivele înregistrări, purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan, spune că înregistrarea apărută în spațiul public, în care șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ar da ordine procurorilor din subordinea sa ”să ajungă la premier”, conține fragmente între care au fost intercalate sintagme menite să distorsioneze conținutul celor spuse.

”Înregistrarea conține fragmente care au fost rostite de procurorul șef în mod public ori la ședințele de lucru cu procurorii unei secții operative. Între fragmentele respective au fost intercalate o serie de sintagme care nu îi aparțin și care sunt menite să distorsioneze grav conținutul celor spuse”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al DNA.

Vezi și Detalii incendiare! Cine este Sorin Grindeanu și pe cine a înșelat în ascensiunea sa politică

Era timpul! CNAIR scoate la licitație construcția celei mai așteptate autostrăzi din România

Grindeanu, acuzații grave la adresa lui Dragnea! De ce a vrut liderul PSD ca moțiunea de cenzură să aibă loc ast

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.