sursa foto:  facebook

Radu Mihaiu: ‘Vremea șmecherilor intangibili apune. Azi, în Sectorul 2 Legea e lege’

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a transmis, că Administraţia Domeniului Public şi Poliţia Locală  coordonează demolarea chioşcurilor ilegale de la metrou din Sectorul 2. El susținând că ”Aplicăm Legea, sfidată și băgată sub preș de prea mult timp de către “intangibilii” vechiului sistem”.

”Azi am început demolarea chioșcurilor ilegale în stația de metrou Ștefan cel Mare. Aplicăm Legea, sfidată și băgată sub preș de prea mult timp de către “intangibilii” vechiului sistem.
Administrația Domeniului Public și Poliția Locală din Sectorul 2 coordonează acțiunea de la metrou. Chioșcuri construite fără autorizație, ce pun în pericol siguranța călătorilor și care funcționează pe baza unui contract expirat de 2 ani. Pentru orice om de bună credință astfel de lucruri sunt inadmisibile, dar posibile de ani de zile pentru „șmecherii” vechiului sistem. Șmecheri ce tratează metroul Bucureștean drept proprietatea lor privată. Șmecheri ce se cred „stat in stat” și de neatins.
Toți suferim din cauza lor – călătorii care sunt puși în pericol, instituțiile țării care sunt vidate astfel de autoritate și sens, DAR cel mai mult suferă niște oameni care nu aveau de unde să știe că cei care i-au adus acolo au făcut-o fără niciun drept.
Am discutat cu acești comercianți. Nu meritau să fie puși în această situație. Deși nu le-a convenit că li s-a întrerupt activitatea, majoritatea au înțeles. Îi ajutăm să își strângă marfa. Îi ajutăm să își transporte bunurile oriunde au nevoie. Căutăm alternative pentru ei.
Cei care nu au înțeles deloc și sunt în continuare foarte vocali sunt fix cei care au creat problema – liderii sindicali care luau caimacul afacerii ilegale. Și care acum se chinuie din răsputeri să blocheze acțiunea. Aceiași oameni care acum puțin timp au blocat metroul pentru aceste afaceri fără drept.
Nu ne vom opri, aplicăm regulile care sunt valabile pentru toată lumea.
Vremea „șmecherilor” intangibili apune. Azi, în Sectorul 2 Legea e lege”, a scris Radu Mihai pe Facebook

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare