sursa foto:  Inquam Photos/Ilona Andrei

Raluca Turcan acuză PSD-ul că încearcă ‘să-i tragă mereu preșul’ PNL-ului! Va mai ajunge Marcel Ciolacu premier? ‘Rocada se realizează’

Fostul ministru PNL al Muncii, Raluca Turcan, a vorbit, joi, despre contrele din interiorul Coaliției PNL-PSD. Aceasta a declarat că sănătos și corect ar fi ca această coaliție să meargă mai departe.

Însă Raluca Turcan a acuzat PSD-ul că încearcă să-i tragă mereu preșul PNL-ului – partener de bună-credință.

În ceea ce privește rocada ce ar trebui să aibă loc în 2023, iar Marcel Ciolacu, șeful PSD, să devină premier, Turcan a asigurat că, din perspectiva PNL, aceasta va avea loc.

„Este ca o asociere unde un partener este de bună-credință, iar celălalt încearcă să-i tragă mereu preșul.

Corect și sănătos ar fi ca această coaliție să meargă mai departe”, a declarat, la Digi24, Raluca Turcan.

Din perspectiva PNL, protocolul se respectă și rocada se realizează și mergem mai departe cu guvernarea. Pe fond, noi plecăm de la premisa de a respecta protocolul. 

Coaliția, care a fost oarecum nefirească, să livreze rezultate, dacă tot a fost făcută”, a precizat Turcan, subliniind că, dacă tot au majoritate parlamentară, PSD și PNL ar putea să profită și să ducă la bun sfârșit proiecte pentru țară.

„Mi-e greu să vă spun (n.r. – dacă PSD va părăsi coaliția). Am citit în presă că există această variantă”, a mai spus Raluca Turcan, punctând că nu are informații concrete în acest sens.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare