sursa foto:  Facebook.com

Raluca Turcan, despre situația lui Florin Cîțu: ‘S-a retras din grupul senatorial PNL. Privesc și situația domniei sale cum privesc și situația oricărui om care într-un moment sau altul se confruntă cu justiția’

Ministrul Culturii, Raluca Turcan a declarat despre Florin Cîţu, că este ”fostul său coleg, pentru că s-a retras din grupul parlamentar PNL din Senat”.

Despre ancheta DNA în care Cîţu este cercetat pentru achiziţia de vaccinuri din pandemie, Turcan a spus că priveşte situaţia domniei sale cum priveşte situaţia oricărui om care într-un moment sau altul se confruntă cu justiţia, iar justiţia este independentă şi îşi urmează calea.

 

Justiţia este independentă şi îşi urmează calea”

În primul rând vă pot spune un lucru pe care l-am spus de fiecare dată când există un demers al justiţiei şi anume justiţia este independentă şi îşi urmează calea”, a spus ministrul Raluca Turcan.

Ea a precizast că, ”în calitate de om politic, nu poate să facă niciun comentariu pentru că nu este profesionist din partea ei să se pronunţe cu privire la fondul unei anchete în justiţie.

”La fel tratez şi situaţia colegului, fostului meu coleg, că s-a retras din grupul senatorial, dar am fost colegi în Guvern, la fel privesc şi situaţia domniei sale cum privesc şi situaţia oricărui om care într-un moment sau altul se confruntă cu justiţia”, a mai spus Turcan, conform news.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare