sursa foto:  ziaruldeiasi.ro

A rămas pe străzi după ce această bancă a dat FALIMENT! În toamnă, compania DISPĂREA oficial din țara noastră

În toamna anului trecut, Bugetul.ro anunța dispariția acestei bănci de pe piața locală. În urma falimentului companiei, un român și-a pierdut economiile de-o viață și a rămas pe străzi.

Consiliul Concurenţei a autorizat, în luna octombrie, tranzacţia prin care Intesa Sanpaolo SpA a achiziţionat reţeaua bancară aparţinând sucursalei din Bucureşti a Veneto Banca SpA Italia Montebelluna (Citește AICI mai multe despre acest subiect).

Un caz incredibil este relatat acum de site-ul italiadiaspora.it. Potrivit sursei citate, Marin Haralambie, un român de 59 de ani, care a rămas invalid în urma unui accident de muncă, a pierdut peste 100.000 de euro, după falimentul Veneto Banca.

Mai mult, el protestează încă din ziua de Crăciun în fața Veneto Banca, iar acum este pasibil de amendă. L-au înstiințat de acest lucru reprezentanții Poliției Municipale din Montebelluna.

„Afisarea de mesaje si inscriptii fără aprobare consituie infracțiune si se pedepseste cu amendă de la 516 la 2056 euro”, spune regulamentul Poliției Municipale. Mai mult, si blocarea accesului pietonal (Marin Haralambie a parcat autoturismul în care doarme în fața băncii) se pedepseste, potrivit Articolului 22 din acelasi regulament, cu amendă de până la 60 de euro pe zi.

Vezi și Se MAJOREAZĂ ajutorul de deces! Câți bani poți încasa în 2018, dacă îl soliciți și cum și-a pus AMPRENTA Legea pensiilor pe el

Sume IMPRESIONANTE! Cât câștigă Bogdan Grecu, fostul soț al Danei Grecu, cu afacerea sa

Vești proaste pentru românii care nu și-au schimbat furnizorul de electricitate: Ce se va întâmpla începând cu această lună

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.