sursa foto:  Profimedia

Ramzan Kadîrov anunță trimiterea unui nou contingent de ‘kadîroviți’ în Ucraina! ‘O să-i distrugă pe naziști’

Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a trimis un nou contingent de mercenari în Ucraina, să lupte sub steagul lui Vladimir Putin.

Următoarea unitate de „kadîroviți“ merge în regiunea Donețk pentru a „întări trupele ruse”, a anunțat șeful Republicii Cecene, Ramzan Kadîrov. Potrivit acestuia, luptătorii sunt „bine pregătiți” și intenționează „să-i distrugă pe naziști”.

Un alt contingent de voluntari a plecat astăzi spre zona operațiunii militare speciale din Donbas de pe Aeroportul Internațional Groznîi. Datorită instructorilor remarcabili ai Universității Forțelor Speciale din Rusia, voluntarii au o pregătire bună pentru soluții rapide și de înaltă calitate pentru sarcinile operaționale”, a scris Kadîrov, pe canalul său Telegram, conform Antena 3.

În ciuda antrenamentului, spiritului de luptă şi echipamentului luptătorilor TikTok ai lui Kadîrov, fiind chiar şi în afara zonei ostilităţilor active, din 2.500 de mercenari, aproximativ 100 au murit, aproximativ 300 au fost răniţi şi peste 60 au fugit din Ucraina cu arme şi muniţie”, au transmis serviciile secrete ucrainene.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare