sursa foto:  Facebook.com

Rareș Bogdan a făcut anunțul momentului: ‘Parlamentul European a adoptat un set de norme de bun simț care limitează puterile enorme, în ultimii ani, ale giganților digitali, care au ajuns să influențeze opțiuni atât comerciale, cât și politice’

Prim-vicepreședinte Partidului Național Liberal, europarlamentarul Rareș Bogdan, a anunțat că a votat în Parlamentul European (PE) două norme care urmăresc să reglementeze spaţiul digital şi să protejeze consumatorii împotriva continutului ilegal, al produselor de slabă calitate, să nu mai cada victime reclamelor înşelătoare.

 

Un pas enorm împotriva abuzurilor facute in mediile digitale! Am votat în Parlamentul European pentru adoptarea DMA și DSA, doua norme care urmăresc sa reglementeze spațiul digital și sa protejeze consumatorii împotriva continutului ilegal, al produselor de slaba calitate, sa nu mai cada victime reclamelor înșelătoare.

Pe scurt, un set de norme de bun simț care limitează puterile enorme, in ultimii ani, ale giganților digitali, care au ajuns sa influențeze opțiuni atât comerciale, cât și politice. Nu ca ar fi fost ilegal, dar trebuie condiții egale pentru toți competitorii.

Platformele online trebuie sa-si protejeze utilizatorii de conținut dăunător, dar și sa acționeze pentru a preveni dezinformarea și afectele ei negative asupra democrației”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Vezi și:

Rareș Bogdan: ‘Suntem la masă cu dușmanul, în sufregerie, la negocieri. Am fost în război cu PSD în ultimii 7 ani, dar uitându-mă la actualul context, la ce se întâmplă, cred că am făcut bine ce am făcut’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare