sursa foto:  Facebook

Rareș Bogdan a răbufnit în scandalul momentului: ‘Eu zic că suntem fraieri toți’

După ce în spațiul public au apărut informații cum că senatorii nu vor vota în sesiunea parlamentară actuală solicitarea a Direcției Naționale Anticorupție, pentru ridicarea imunităţii lui Călin Popescu Tăriceanu privind începerea urmăririi penale în dosarul în care este acuzat de luare de mită, Rareș Bogdan a răbufnit.

Realizatorul emisiunii „Jocuri de Putere” consideră că „suntem fraieri toți”, deoarece corectitudinea și cinstea sunt „absolut desuete” în mintea celor ce conduc această țară.

„Eu zic ca suntem fraieri toti, corectitudinea si cinstea in aceasta tara sunt absolut desuete in mintea celor ce o conduc si a sefilor lor de grup infractional organizat. De ce nu a furat fiecare roman macar 220.000 de lei, nu 2,2 milioane euro ca “Inima Zburdalnica” asta… asa au inteles astia de la PSD si Alde, secondati de varianta in limba maghiara a PSD, udmr, poezia copilariei ce ar trebui interzisa😄: Catelus cu parul cret fura rata din cotet si se jura ca nu fura dar l-am prins cu rata-n gura…

Halal tara, mizerabili conducatori!”, a reacționat Rareș Bogdan.

Vezi și Dezvăluire fără precedent a lui Oreste! Câți bani a încasat, de fapt, după cinci ani petrecuți la Realitatea TV

Milioane de români vizați! ANAF a pregătit o lovitură puternică pe final de an

Rareș Bogdan anunță dezastrul pentru Mălin Bot! Lovitură de grație pentru jurnalistul #Rezist

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare