Rareș Bogdan, atac furibund la adresa PSD: „Nenorociții ăştia din PSD…”

Jurnalistul Rareș Bogdan a explodat odată cu indicele ROBOR. Acesta a lansat un atac furibund la adresa PSD, asta după ce ROBOR a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii trei ani.

„Nenorociții ăştia din PSD au luat ţara acum 1 an şi 4 luni cu un ROBOR de 0,6 şi au reusit “performanța” să îl aducă la 2,2 şi este în creștere! Imbecilii absoluţi, pericole reale pentru ţara aceasta, au luat inflația la 0,7 şi au dus-o la 5,1 şi este în creștere! Ticăloşi absoluţi. Plus au crescut preţul la utilități şi la carburanți! Plus cursul Euro este ţinut cu infuzie zilnică de bani pe piaţă din partea BNR pentru a nu exploda la peste 5 lei! Nenorociţii!”, a „explodat” Rareş Bogdan.

Cea mai mare creştere o are indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor în lei cu dobânda variabilă, de la 2,22 la 2.28. Este cea mai mare cotaţie din ultimii 4 ani. Pe 1 septembrie 2014, indicele ROBOR a avut aceeaşi valoare, de 2.38, însă în următoarele două luni a urmat o creştere abruptă.

Şi ROBOR la şase luni, utilizat în calculul dobânzilor la creditele ipotecare, a crescut de la 2,49 la 2.52, în timp ce indicele pe nouă luni a avut o creştere de la 2,56 la 2,57. Şi la aceste categorii, valori similare nu s-au mai înregistrat din a doua jumătate a anului 2014.

Indicele ROBOR la 12 luni a crescut de la 2,60 la 2.63.

Vezi și Toți clienții LIDL care au cumpărat acest produs sunt vizați: Nu-l consumați!

Lovitură pentru români! Se cere modificarea tuturor contractelor la energie electrică! Ce ar urma să fie introdus în fiecare document

Dezvăluiri din interior: Ce a hotărât Anca, fata Ionelei Prodan, după moartea mamei sale-Ce va face cu partea sa din avere

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare