sursa foto:  Inquam Photos / George Călin

Rareș Bogdan, declarație spumoasă pentru Bugetul.ro: Aș pune mai mulți bani pe intrarea României decât pe orice meci de la Campionatul Mondial, chiar și cu un așa-zis outsider

Marți seara, reporterul Bugetul.ro l-a contactat pe prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, pentru a vedea ce șanse are România de a fi primită în spațiul Schengen.

Printre altele, Rareș Bogdan ne-a dezvăluit că acum țara noastră are șanse uriașe de fi acceptată în spațiul Schengen, precizând că ar paria mai degrabă pe intrarea României în Schengen decât pe orice meci de la Campionatul Mondial din Qatar, chiar și în cazul în care am vorbi de un duel între o favorită și o națională-outsider.

„Cred că România are o șansă mare, eu sunt încrezător. Dacă m-ați pune acum să pun un pariu pe un meci de fotbal de la acest Campionat Mondial foarte ciudat și pe intrarea României în Schengen, aș pune mai mulți bani pe intrarea României decât pe orice meci de la Campionatul Mondial, chiar și cu un așa-zis outsider”, a declarat, marți, pentru Bugetul.ro, Rareș Bogdan.

Continuarea AICI!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare