sursa foto:  Facebook

Rareș Bogdan, despre intrarea României în Schengen: ‘Vom scăpa de cozile formate pentru controlul documentelor’

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a prezentat, pe pagina de socializare, un alt avantaj pe care România îl va avea odată cu intrarea în spațiul Schegen. 

Rareș Bogdan a explicat că vom scăpa de cozile formate pentru controlul documentelor, la intrarea sau la plecarea din țară.

„România în Schengen – mai puțini nervi pentru turiști

Odată cu intrarea României în Spațiul Schengen vom scăpa de cozile formate pentru controlul documentelor, indiferent de mijlocul de transport ales – mașină personală, tren, avion, autocar. De pildă, cei care aleg vagonul de dormit nu vor mai fi treziți să arate pașaportul sau buletinul. Nu va mai trebui să așteptăm nici la cozi în aeroport pentru verificarea documentelor. Dispar și timpii de așteptare din punctele vamale cu Ungaria și Bulgaria, dar și în cele din Grecia.

În plus, ca stat Schengen, România ar putea deveni mai atractivă și pentru turiștii străini, deoarece primește, dacă vreți, o notă mai bună în privința statutului de spațiu civilizat”, spune Rareș Bogdan.

Vezi și Rareș Bogdan: Dacă nu s-ar fi furat atât de mult în România, am fi avut un coridor funcțional de autostradă de la frontiera de vest până în Portul Constanța

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare