sursa foto:  ziaristii.com

Rareș Bogdan dezvăluie cine e omul care poate înclina decisiv balanța în favoarea lui Florin Cîțu! Lovitură majoră

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a dezvăluit numele care poate înclina decisiv balanța în favoarea lui Florin Cîțu, respectiv în detrimentul lui Ludovic Orban.

După ce șeful PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a anunțat că îl va susține pe Florin Cîțu la Congresul PNL, din septembrie, Rareș Bogdan spune că această este o „lovitură foarte mare în jocul de putere din PNL”.

Iulian Dumitrescu este unul dintre cei mai influenți lideri liberali, este unul dintre cei patru prim-vicepreședinți. Are o influență foarte mare cu precădere în zona sudică și dobrogeană a organizațiilor PNL. De asemenea, conduce unul dintre cele mai puternice consilii județene și este în momentul ăsta al doisprezecelea președinte de consiliu județean care se alătură echipei Cîțu.

Uitându-ne strict pe cifre, filiala Prahova, datorită scorului foarte bun obținut la alegerile europarlamentare, locale prezidențiale și parlamentare, are nu mai puțin de 7 parlamentari, doi senatori și patru deputați, are un număr uriaș de delegați la congres, practic 175 de delegați. Este printre primele trei filiale ca număr de delegați de la congresul din luna septembrie.

Acest anunț al lui Iulian Dumitrescu, cel care a stat în tabăra indecișilor din luna iulie, cântărește extrem de mult. El vine în acest demers alături de George Stângă, liderul de la Galați, un lider tânăr și extrem de respectat, și alături de două organizații care vor anunța în curând. Deci este o lovitură foarte mare în jocul de putere din PNL.”, a declarat Rareș Bogdan, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Punctul de Întâlnire”.

Mesajul postat de Iulian Dumitrescu, pe Facebook:

Am promis că, după încheierea alegerilor în cele mai multe organizații județene ale #PNL, voi decide care este opțiunea mea cu privire la viitoarea conducere a partidului.

Începând de astăzi, fac parte din echipa lui Florin Cîţu și voi candida, din partea acestei echipe, pentru o funcție de prim-vicepreședinte al partidului la Congresul #PNL din 25 septembrie.

Cred în nevoia reformării şi modernizării #PNL și sunt sigur că parteneriatul Preşedinte – Guvern – majoritate parlamentară formată în jurul #PNL va aduce o viaţă mai bună pentru toţi românii”.

Vezi și

Documente. Clotilde Armand combate ‘știrile false’ cu informații eronate

Polițiștii cer demisia Guvernului PNL-USR-PLUS-UDMR, după declarația lui Dan Barna: ‘Constatăm cu stupoare că este pe altă lume’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare