sursa foto:  fanatik.ro

Rareș Bogdan, mesaj pentru cei care l-au votat doar pentru că era împotriva PSD: ‘Era periculos să intrăm în anticipate’

Întrebat pe rețelele de socializare ce mesaj are pentru cei care l-au votat doar pentru că era împotriva PSD, Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a făcut o serie de precizări.

Rareș Bogdan susține că nu guvernează din iubire sau amor împreună cu PSD și că matematica nu i-a lăsat pe liberali să construiască o majoritate decât în această formulă.

Mai mult, Bogdan subliniază că nu uită perioada anilor 2012-2019.

În plus, liberalul a ținut să puncteze că era extrem de periculos ca în Românie să fie declanșate alegerile anticipate, având în vedere invazia rusă în Ucraina.

Explicația lui Rareș Bogdan:

„Nu guvernăm din iubire sau amor unii cu alții, matematica nu ne lasă să construim majoritate decât în această formulă. Asta nu înseamnă că am uitat perioada anilor 2012-2019.

În viață mai trebuie să faci și lucruri pe care nu le visai, atunci când e vorba de un interes superior, un interes național.

România nu putea sta în ultimul an fără un guvern funcțional. Era periculos să intrăm în anticipate cu o țară aflată pe o graniță de 650km cu o țară aflată în război”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare