sursa foto:  digi24.ro

Rareș Bogdan mizează pe un Plan Marshall pentru dezvoltarea României și a capitalului românesc în următorii ani

Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat că ”Trebuie să redevenim prin forța noastră, a fiecărui român, și prin forța noastră de a implementa un adevărat Plan Marshall în industria României și în capitalul românesc”.

 

„A venit vremea cu adevărat a schimbării. România se va schimba. Dacă nu suntem capabili să o schimbăm cu adevărat de pe 7 decembrie, având trei ani de pace, trei ani fără războaie politice, trei ani cu un Președinte respectat în Europa și care a luptat pentru ca țara să rămână în Europa și să vină acești bani, înseamnă că nu suntem capabili, înseamnă că nu avem capacitatea ca popor să ne conducem singuri. Eu cred că o avem și că ceea ce am fost noi în perioada interbelică trebuie să redevenim prin forța noastră, a fiecărui român, și prin forța noastră de a implementa acest adevărat Plan Marshall în industria României, în capitalul românesc, în infrastructura rutieră, feroviară, fluvială, maritimă și bineînțeles în infrastructura spitalicească, și în infrastructura școlară”, a declarat Rareș Bogdan.

 

Mesajul eurodeputatului a pornit de la seria de critici pe care i-a adus-o eurodeputatului Mihai Tudose, despre care spune că „a avut o reacție rușinoasă pentru un fost premier și cu siguranță extrem de rușinoasă pentru un europarlamentar român” atunci când s-a anunțat că Ungaria și Polonia blochează bugetul UE 2021-2027.

 

„Trebuie să vă spun o chestiune. În urmă cu câteva zile, în momentul în care s-a anunțat blocarea de către Ungaria și Polonia a MFF-ului, am văzut o reacție absurdă a unui fost premier – bine, un premier care a avut neobrăzarea să își părăsească scaunul de la Palatul Victoria în momentul în care aici era Shinzo Abe, premierul uneia dintre cele mai puternice țări ale lumii, Japonia, cu o delegație de 300 de oameni de afaceri. E vorba de Mihai Tudose.

Mihai Tudose a avut o reacție rușinoasă pentru un fost premier și cu siguranță extrem de rușinoasă pentru un europarlamentar român, pentru că domnia sa e astăzi europarlamentar. Domnia sa a spus următoarea chestiune, cu o exprimare a dânsului mai bolovănoasă așa – na, poftim, liberalilor, ați rămas acum cu chiloții în vine pentru că nu vă mai vin banii de la Bruxelles. Banii nu vin, să știți, nici la Rareș Bogdan, nici la Klaus Iohannis, nici la Ludovic Orban, nici la Cristian Diaconescu, nici la Dan Barna sau Dacian Cioloș.

Banii vin pentru români! Banii vin pentru România! Banii vin dacă noi prezentăm proiecte! Cum poți să te bucuri tu, ca român, că în momentul acesta s-a blocat o procedură, un procedeu care oricum se va debloca, oricum banii respectiv vor fi accesați, dar vă dați seama mentalitatea acestor socialiști, că ei n-au nicio treabă cu social-democrația”, a mai spus Rareș Bogdan, conform b1.ro.

Citește și:

Mare atenție! Începând de astăzi intră în vigoare o nouă lege pentru toți românii. Se vor aplica sancțiuni pentru cine nu respectă prevederile

Adio burselor de merit pentru elevii din Sectorul 2 al Capitalei. Rectificarea bugetară, cu minus pentru elevi, dar cu plus pentru anumite firme

Mega-veste! Vârsta de pensionare va fi redusă pentru mii de angajați

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare