sursa foto:  digi24.ro

Rareș Bogdan: ‘Peste trei ani nu vom putea să arătăm cu degetul spre nimeni. Vom merge cu ceea ce am făcut, cu proiectele noastre, investiţii, reformele’

Prim vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal Rareş Bogdan a afirmat, luni seară, că în politică este altfel decât în business sau în presă şi nu se poate „de unul singur”. „(…) chiar de ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi, nu poţi decât într-o echipă”, a susţinut el.

„În politică e altfel ca în business sau în presă. Nu poţi de unul singur chiar de ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi, nu poţi decât într-o echipă. Acum vorbim despre echipă, de oameni cu viziuni, vorbim despre oameni pe care în campaniile electorale în 2019, 2020, i-am dat drept exemplu, Boc, Flutur, exemple de succes ale unor primari care au schimbat faţa unor oraşe sau judeţe. Peste trei ani, în campania electorală 2024, vom putea folosi şi echipa Vergil Chiţac – Mihai Lupu ca exemplu de a schimba faţa unui oraş sau a unui judeţ”, a declarat Rareş Bogdan, la conferinţa de alegeri a PNL Constanţa.

El a afirmat că peste trei ani liberalii nu pot arăta cu degetul spre nimeni şi vor putea vorbi despre realizările unui guvern care schimbă viaţa românilor. 

„Peste trei ani nu vom putea să arătăm cu degetul spre nimeni şi vom putea vorbi despre realizările unui guvern, coaliţii, PNL, care schimbă viaţa românilor. Vom merge cu ceea ce am făcut, cu proiectele noastre, investiţii, reformele atât de aşteptate de români. Întrebat de jurnalişti de ce m-am alăturat lui Cîţu, pentru că ştiu ce se întâmplă la nivelul european, ştiu ce înseamnă un premier vizionar economic, un finanţist care înţelege jocul internaţional şi întelege că baza PNL şi a unei guvernări de succes este una parteneriat de succes cu primarii”, a transmis Rareş Bogdan.
El a susţinut că această ţară nu o pot reforma decât liberalii, conform news.ro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare