sursa foto:  evz.ro

Rareș Bogdan, reacție limpede în scandalul momentului! Traian Băsescu a intervenit în forță

Rareş Bogdan, noua stea a PNL, a reacționat în scandalul momentului, duminică.

Europarlamentarul PNL a răspuns reacţiilor negative, potrivit cărora se aliază cu PSD prin susţinerea publică arătată lui Carmen Avram, afirmând că este exclus acest lucru, dar la Bruxelles euroaleşii trebuie să fie uniţi în interesul ţării.

„Niciodată un om de dreapta nu poate să se alieze cu unii cu care nu-şi poate face nici cruce. Cu stânga nici cruce nu poţi. (…) Dar înainte de PNL, USR, UDMR, suntem români la Bruxelles. Noi reprezentăm interesul naţional, este un termen sănătos. Interesul României este al tuturor agricultorilor români, al cetăţenilor români. Atâta timp cât în comisia de agricultură avem doi membri – Motreanu şi Buda- este normal să colaborăm şi cu Dacian Cioloş şi cu ceilalţi colegi. Să intre cât mai mulţi din cei 32 de colegi în comisia de agricultura pentru a putea susţine interesele agricultorilor români”, a declarat Rareş Bogdan, la România TV.

Declaraţia vine în contextul în care au apărut mai multe reacţii negative după ce europarlamentarul PNL a afirmat că o va susţine, alături de colegii din comisia de agricultură, pe Carmen Avram, europarlamentar PSD.

Totodată, legat de unitatea europarlamentarilor, Traian Băsescu aflat în aceeaşi emisiune TV, a afirmat: „marţi toţi europarlamentarii din această legislatură sunt invitaţi la ambasada României de pe lângă Comisia Europeană. Vom fi toţi 33 şi este esenţial, dacă vom stabili ca pe probleme de interes ale României vom utliza aceeaşi voce”.

Vezi și

Sorina Matei aruncă-n aer cazul fetiței târâte pe jos de procuror! Legături cu USR-PLUS

Protest de amploare în Piața Victoriei, împotriva Guvernului! S-au anunțat români din întreaga țară

EXCLUSIV Carmen Dan închide ochii la canibalism și execuții! Jocuri de putere

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare