sursa foto:  Facebook

Rareș Bogdan reacționează, după ce a fost atacat că a făcut front comun cu PSD: Vă închipuiți că ar trebui să fie și altceva decât interesul național?

După ce a anunțat că va o va susține pe Carmen Avram, europarlamentar PSD, în demersul legat de mandatul din cadrul Comisiei Agri, spunând că aliați îi vor fi cei doi euroaleși PNL din comisie, Rareș Bogdan a fost criticat de o parte dintre urmăritorii săi de pe Facebook, pentru alianța cu social-democrații.

Noua stea a PNL i-a replicat unui utilizator, întrebându-l dacă la Bruxelles ar trebui să fie și altceva în afară de interesul național al României.

„Dumneavoastra va inchipuiti ca pe chestiuni economice la Bruxelles si Strasbourg ar trebui sa fie si altceva decat INTERES NATIONAL al acestei tari? Si inca ceva, nu este asa ca nu v-ati uitat la interviul luat mie saptamana aceasta marti la Strasbourg, si ca reactionati doar la ce auziti pe Facebook?”, a scris Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan și-a ținut promisiunea făcută într-un interviu acordat site-ului Bugetul.ro. În luna martie, Rareş ne declara că niciodată nu va vota împotriva vreunui român sau a intereselor României.

Vezi șiEXCLUSIV Promisiunea pe care Rareș Bogdan i-o face celui mai mare  dușman al său: ‘Niciodată’

„O să mai fac o chestiune foarte importantă: niciodată, cât eu voi fi acolo, nu voi vota împotriva unui român, chiar dacă românul respectiv este în țară cel mai mare dușman al meu sau face parte dintr-un partid diferit, sau face parte dintr-o instituție care m-a călcat pe cap în România! Niciodată nu voi vota împotriva intereselor țării mele sau împotriva României, dacă respectivul cetățean care ar urma să ocupe o funcție europeană, este român. Dacă Laura Codruța Kovesi, care e reprezentanta României, este româncă, cetățean al României, candidează la o funcție de importanța Parchetului European, câtă minte să ai să faci un astfel de lucru, să votezi împotriva unui reprezentant al României? Cum au putut să voteze cu Bohnert (n.r. – Jean-Francois Bohnert), cu candidatul Franței, europarlamentarii ALDE și PSD, când noi aveam un reprezentant al României?”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Rareș Bogdan.

Vezi și

EXCLUSIV Carmen Dan închide ochii la canibalism și execuții! Jocuri de putere

Documentul a fost semnat! Noi informații despre averea fabuloasă a lui Ion Caramitru

Lovitură pentru Laura Codruța Kovesi! Este anchetată din nou

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare