sursa foto:  realitatea.net

Rareș Bogdan trage un semnal de alarmă, după demisia momentului!

Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de Putere”, trage un semnal de alarmă, după ce Daniel Barbu a demisionat din funcţia de preşedintele al Autorităţii Electorale Permanente, pentru a candida la alegerile europarlamentare.

Jurnalistul Realitatea TV se întreabă dacă nu cumba demisia lui Daniel Barbu are legătură cu o eventuală fraudare a alegerilor europarlamentare de către PSD și ALDE.

„SEMNAL de ALARMA!
Ce sa intelegem din aceasta Stire de luni dimineata? Cumva ca profesorul Daniel Barbu nu doreste sa participe la ceea ce doresc sa faca Dragnea cu Tariceanu pentru Alegerile din 26 mai 2019? Se pregatesc cei doi indivizi periculosi pentru democratia romaneasca sa fraudeze alegerile europarlamentare? I-au cerut profesorului Barbu sa actioneze asupra Listelor Electorale Permanente? Pregatesc PSD si Alde o actiune de blocare a cetatenilor romani aflati in afara granitelor sa isi exercite dreptul de vot? Urmeaza un furt al Alegerilor similar celui din 19 noiembrie 1946 in Romania? Este adevarat ca vor sa refuze prezenta unor observatori straini, iar batalia dusa de mai bine de 1 an si jumatate cu ONG-urile are drept miza blocarea prezentei unor observatori de tip ProDemocratia, FreedomHouse sau ActiveWatch la Alegerile de peste 3 luni si o saptamana?”, scrie, pe pagina de socializare, Rareş Bogdan.

Vezi și

Vești importante pentru românii care au lucrat între acești ani! Cât primesc în plus la pensie

EXCLUSIV Am aflat! Câți bani scoate Liviu Dragnea din buzunar, pentru a-i plăti Irinei Tănase spitalizarea

Atenție! Legea a trecut! Ce se va întâmpla cu ajutorul de deces în 2019

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare