sursa foto:  facebook

Rareș Bogdan transmite un nou mesaj! Ce a spus acesta

Rareș Bogdan, a transmis un mesaj pe pagina lui de socializare în care a rugat populația să facă acest lucru.

”Veți urmări și veți putea vedea exact dacă se schimbă ceva în abordările mele și în alegerea temelor și a invitaților. Aveți puțină răbdare. Nu mai insistați cu procese de intenție. Nu e cazul.

Sper că Oana și Oreste să revină asupra deciziei luate de fiecare aseară. Îi înțeleg perfect însă. Oana mi-a spus încă de aseară de la 19.00 că nu dorește să se întoarcă, chiar dacă eu am insistat și insist să o facă. Repet, ca să fie clar, cei doi colegi și prieteni au avut și vor avea oricând loc la “Jocuri de Putere”. Vor avea în următoarele zile discuții separate cu CG. Aseară au fost contactați de acesta și urmează ca în următoarele zile să se vadă. Sper ca fiecare să accepte întâlnirea. E mai important să găsim soluții să păstrăm această “baricada” împotriva “Ciumei roșii”. Sper ca tensiunea să treacă și să înțeleagă toată lumea că azi, mâine și poimâine, adică în următoarele zile, săptămâni și luni, cel mai important lucru este să nu cedăm această “Reduta” împotriva lui Dragnea, a clicii sale și a celor ce vor să scoată România de pe drumul sau european. Va urma o perioada cruntă, complicată, este nevoie de noi pentru că publicul să fie informat corect. Strângem din dinți și mergem înainte. E important pentru țara asta. Și nu sunt cuvinte mari.

Aveți încredere. Atât va rog. Încredere. Nu v-am dezamăgit în ultimii 5 ani și nu am de gând să o fac nici acum”, a scris Rareș Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și

Se aplică săptămâna viitoare! Schimbare uriașă în Legea pensiilor

Atomica a fost detonată în spațiul public! Visul pe care Klaus Iohannis i l-a spulberat Olguței Vasilescu

Protestatarii #Rezist au dat alarma, după ce Rareș Bogdan a părăsit Realitatea TV! Cine va mai fi interzis la postul lui Cozmin Gușă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare