sursa foto:  facebook

Rareș Bogdan vorbește despre Sebastian Cucoș! Dezvăluiri bombă despre trecutul acestuia

Jurnalistul Rareș Bogdan a vorbit în cadrul emisiunii sale,, Jocuri la putere”, de foarte multe ori, despre colonelul Sebastian Cucoș, cel ce ce se află la conducerea Jandarmeriei în timpul protestului diasporei, din 10 august.

Cucoș a avut două mandate de șef interimar la conducerea Jandarmeriei, plecând marți, 14 august, după ce i-a expirat ultimul. Acesta ar putea reveni însă, deoarece ministrul Carmen Dan l-a propus la CSAT, acolo unde Klaus Iohannis a refuzat să dea un raspuns, acesta așteptând finalizarea anchetei începute pe 10 august din cauza violențelor din timpul protestului.

„Colonelul Cucoş, unul dintre responsabilii direcţi de împuşcarea în cap de către jandarmii români prezenţi în misiunea de menţinere a păcii a doi tineri demonstranţi in Kosovo a fost promovat în România ca şef al Jamdarmeriei! Oare cei care l-au promovat au sperat să procedeze la fel şi în Piaţa Victoriei vineri seara, pe 10 august?”, a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Vezi și Totul despre noul șef al Jandarmeriei Române! Cine este și ce avere are colonelul din Teleorman

Surprize-surprize! Cine este, de fapt, „UMBRA” lui Klaus Iohannis și ce salariu are

Jandarmeria dă numele procurorului militar care ar fi supravegheat protestul din Piața Victoriei! Despre cine este vorba și ce avere are acesta

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare