sursa foto:  g4media.ro

Totul despre noul șef al Jandarmeriei Române! Cine este și ce avere are colonelul din Teleorman

Sebastian Cucoș a fost înlocuit! Ministrul Afacerilor Interne a anunțat, oficial, că la conducerea Jandarmeriei Române a fost împuternicit Ionuț Sindile, prim adjunct al instituției. Militarul are 40 de ani și este născut în Teleorman.

Ionuț Sindile a absolvit Academia de Poliție în 2000, iar până în 2004 a lucrat în cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei „Vlad Ţepeş”. Următorii doi ani a lucrat în cadrul Direcției de Jandarmi a Capitalei. De asemenea, a avut mai multe misiuni internaționale în Kosovo și Georgia.

Din 2013 a fost comandat de batalion în Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei „Vlad Ţepeş”, iar între 2016 și 2017 a ocupat funcția de adjunct al directorului general pentru ordine publică din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

„Planificarea, organizarea , conducerea , coordonarea şi controlul activităţilor de gestionare a misiunilor de asigurare, menţinere şi restabilire a ordinii publice la nivelul municipiului Bucureşti”, erau atribuțiile sale în aceasta funcție.

În august 2017 a fost numit prim-adjunct al Inspectorului General și sef al Statului Major la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Gurile rele spun că acesta ar fi fost la comandă pe 20 iunie când au avut loc incidentele din Piața Victoriei dintre jandarmi și protestatari, perioadă în care șeful Jandarmeriei Române, Sebastian Cucoș, ar fi fost plecat din țară.

Sindile a fost împuternicit în funcție timp de 6 luni, după a doua împuternicire a lui Sebastian Cucoș a expirat iar președintele României a amânat avizarea lui pentru funcție până la finalul anchetei penale.

Bugetul.ro, vă prezintă astăzi ce avere are noul șef al Jandarmeriei.

Potrivit declarației sale de avere, Sindile deține un teren intravilan, un apartament în București aflat pe numele său, dar și al soției, are trei mașini, o Toyota din 1990, un Renault din 2009 și un Mitsubishi din 2004.

Noul șef al Jandarmeriei a contractat în 2017 un credit de 90 000 de lei, scadent în 2027.

Ca Prim Adjunct, Sindile încasa un salariu anual de 101 319 lei, adică acesta primea un salariu de 8 443 de lei pe lună.

Pe lângă salariul său, soția sa, Sindile Tatiana, încasează anual un venit de 82 260 de lei, adică un salariu lunar de 6 855 de lei. Aceasta ocupă funcția de director operațional  Mega Mall la SC NEPI SRL.

Vezi și Surprize-surprize! Cine este, de fapt, „UMBRA” lui Klaus Iohannis și ce salariu are

Jandarmeria dă numele procurorului militar care ar fi supravegheat protestul din Piața Victoriei! Despre cine este vorba și ce avere are acesta

S-a aflat cine este bărbatul în alb care a coordonat jandarmii! Ce funcție și ce salariu are

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare