sursa foto:  Facebook

Răsturnare de situație în cazul Boureanu! Ce au stabilit medicii

Cristian Boureanu a fost arestat prevenit pentru 30 de zile, în urma unei altercații cu polițistul Ovidiu Andrei. Acesta, aflat în stare de ebrietatea, a jignit autoritățile și a lovit un polițist în zona intimă. Aflat în arest, Boureanu a acuzat dureri de cap și a fost dus la spital.

Se pare că pumnul încasat îi va da ceva bătăi de cap. După o examinare amănunțită, doctorii de la IML au stabilit că parlamentarul are nevoie de 25-30 de zile de îngrijiri medicale.

Potrivit Libertatea, rezultatul acestor investigații medicale prinse într-un raport preliminar vor ajunge pe masa procurorilor de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 care vor evalua situația din punct de vedere juridic.

Cristian Boureanu a fost supus mai multor analize, printre care și radiografii ale craniului și ale danturii.

”Tot ce e scris în fișa întocmită la Floreasca (n.r. Spitalul Clinic de Urgență Floreasca) a fost confirmat de examinarea medico-legală. Fisuri ale timpanului, ale mandibulei, lipsa a doi dinți și deteriorarea altor cinci. Este un raport preliminar întocmit în regim de urgență pentru a putea fi folosit în instanță. (nr. ieri s-a judecat contestația la măsura arestării preventive). Conform acestui document, Boureanu are nevoie de 25-30 de zile de îngrijiri medicale”, au dezvăluit surse judiciare.

Vezi și Grindeanu, acuzații grave la adresa lui Dragnea! De ce a vrut liderul PSD ca moțiunea de cenzură să aibă loc astăzi

A ieșit la iveală! Din ce motiv a plecat Corina Drăgotescu de la România TV

Adevărul: cine a declanșat de fapt CRIZA politică! Rolurile lui Grindeanu, Ponta și BINOMUL

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ
 • Ion

  Politia ne iubeste!

  • Impotriva Taranoilor

   nu e treaba ei sa ne iubeasca

 • Danciu Popovici

  Adica, tot dejectia de boureanu iese in castig de cauza?

  • nat

   vai, de-ati stii cate astfel de „dejectii” si „scursuri ale societatii „se afla in corupta si ticaloasa institutie numita politia romana, poate cea mai corupta din Europa…nu ca boureanu ar fi baiat „subtire”…

 • Impotriva Taranoilor

  merita din plin, nu vad care e problema

 • Elena Corbu

  Primul vinovat e betivanul.In alta parte ii trecea un glonţ prin cap.


articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.