sursa foto:  vrancea24.ro

Răsturnare de situație! După ce au fost umiliți public, s-a dovedit că ‘Mascații’ au vorbit în șoaptă cu copiii, pentru a nu-i speria

Lovitură de teatru! Săptămâna trecută, o serie de informații referitoare la o descindere a „Mascaților” au făcut înconjurul țării și i-a revoltat pe români.

Acum, însă, iese la iveală faptul că informațiile referitoare la descinderea polițiștilor în casa consilierului județean de Brașov, Andrei Kadas, unde locuiesc cei doi copii și soția politicianului, sunt false.

Femeia s-a plâns că polițiștii au greșit adresa și că i-au speriat copiii. Libertatea a intrat în posesia unor imagini care dovedesc contrariul.

Pe filmare se vede cum oamenii legii vorbes șoptit cu copiii, ba chiar se joacă și cu câinele acestoara.

În imaginile descinderii se vede cum mascații intră în casa a cărei ușă era deschisă. Bărbații strigă ”Poliția, Poliția!”, deschid o ușă de unde apare o femeie. În penumbră, era ora 7, iar soarele răsărea la 7:20, ei nu văd exact cine vine spre ei și strigă ”Culcat!”, dar își opresc fraza, căci își dau seama că e doar o femeie care întinde mâinile către ei și le spune că sus sunt copiii.
Citeşte întreaga ştire: Imagini adevărate! Polițiștii acuzați de soția politicianului PNL asociat cu clanurile interlope că ”Intră și ne omoară!” au vorbit în șoaptă cu copiii și s-au jucat cu câinele băiețelului”, dezvăluie Libertatea.

Casa unde locuiesc soția și cei doi copii ai lui Andrei Kadas a fost percheziționată joi, 13 februarie. Politicianul a reacționat dur, spunând că, din cauza intervenției în forță, familia i-a fost înspăimântată, „copii s-au refugiat într-o cameră” și unul dintre minori a ajuns la spital. Iată că imaginile prezentate de Libertatea dovedesc contrariul.

Vezi și

SURSE PSD pregătește o super-alianță! Pericol mare pentru PNL, PMP și USR

Șoc total! General SRI, ‘uns’ de Eduard Hellvig, are dosar la DIICOT

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașe

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare