sursa foto:  libertatea.ro

Război total în presă! Emilia Șercan, pusă la zid! Apare numele lui Florian Coldea

Un nou război în presa din România! Jurnalista Emilia Șercan este atacată de o altă ziaristă, în scandalul plagiatelor din Ministerul Afacerilor Interne.

Sidonia Bogdan o pune la zid pe Emilia Șercan, în scandalul plagiatelor, susținând că este, de fapt, o răfuială pentru „a fi atacați coldiștii de o altă tabără din structuri”.

„Dacă vreti să pricepeți scandalul plagiatelor – fie SRI, fie politie- cuvantul cheie este Coldea. Plagiatul este un pretext pentru a fi atacati coldistii de o alta tabara din structuri. In mod normal, aceste plagiate puteau fi foarte usor rezolvate prin niste decizii ale Ministerului Educatiei. Cum evaluarea Ministerului nu vine, tema a fost mult supraevaluata de presa, fix in acest razboi din structuri pe influență. So, hellvig-isti contra coldisti, asta este ideea.

Plagiatul, in zona militara, e un rahat pe băț din punct de vedere al provocării jurnalistice. Am citit si eu cateva teza din zona SRI si chiar nu e mare scofală să scrii despre ele”, scrie, pe Facebook, Sidonia Bogdan.

Replica Emiliei Șercan nu a întârziat să apară.

„Eu întreb așa: păi, dacă ai “citit” niște teze de doctorat plagiate de la Academia SRI din perioada când Coldea era prim-adjunct, și afirmi public lucrul ăsta pe Facebook, dar nu ai scris despre ce ai constatat, ziarist fiind, eu ce să înțeleg, per a contrario, că ești în “tabăra” lui Coldea?

PS. Eu înțeleg frustrările unora și altora, dar puțină responsabilitate și luciditate când bagi bațul în gard poate nu ar strica”, a răspuns Șercan.

Vezi și

EXCLUSIV Aflată în Costa Rica, Elena Udrea încasează o lovitură devastatoare! Ion Țiriac i-a dinamitat afacerea

Vești uriașe pentru mii de români! Veți plăti mai putin pentru această taxă

Vești bune pentru români! Schimbare majoră făcută de Banca Transilvania

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare