Reacția după intervenția în forță a oamenilor legii! TAROM vine cu precizări

Procurorii de la Direcția de Investigare a Infracționilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) efectuează mai multe percheziții la compania Tarom pentru a ridica documente. Un lider de sindicat și mai mulți mecanici sunt vizați.

Mai mult, sunt făcute cercetări și pentru constituire de grup infracțional organizat. Ancheta vizează patrimoniul companiei, fiind ridicate documente de la Direcția Tehnică.

În acest context, TAROM a reacționat în cadrul unui comunicat de presă remis Bugetul.ro.

„Avand în vedere ultimele evenimente apărute, Compania TAROM face urmatoarele precizări:

Activitatea TAROM nu este periclitată sub niciun aspect, Direcția Tehnică a Companiei TAROM își desfășoară în continuare activitatea , iar operarea curselor aeriene se desfășoară în condiții normale.

Compania TAROM acordă întreg sprijinul organelor de anchetă și va raspunde cu celeritate tuturor solicitărilor venite din partea anchetatorilor.

Fiind vorba despre o anchetă în curs, acestea sunt toate informațiile pe care Compania TAROM le poate pune la dispoziția opiniei publice în acest moment”, precizează TAROM.

Vezi și

S-a aflat! Cine ar putea fi noul ministru de Interne

Denunțuri pe bandă rulantă cerute de Carmen Dan! Amenințări cu cătușe în MAI

SURSE Lovitură pentru clienții ING Bank! Clauza abuzivă care există în contractele lor – Autoritățile au reacționat în forță

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare