sursa foto:  facebook

Record istoric! Mihai Tudose a anunțat cât va fi PIB-ul României

Premieră pentru România. Mihai Tudose a anunțat în timpul şedinţei de Guvern de adoptare a proiectului legii pe 2018, valoarea istorică a PIB-ului României. În ciuda criticilor. Se pare că pentru pima datăîn istorie acesta va depăși suma de 200 de miliarde de euro, la o creştere economică „mai puţin decât pesimistă“ de 5,5%.

„În pofida tuturor criticilor corului bocitoarelor, este un proiect bun pentru un an bun, bazat pe cifre care nu sunt nicidecum optimiste, ci mai puţin decât pesimiste, aş putea spune. Avem în vedere o creştere economică de doar 5,5%, în condiţiile în care toată lumea prognozează o creştere mai mare a PIB-ului. Prevede venituri estimate cu 30,9 miliarde de lei mai mari faţă de 2017 şi este pentru prima dată când PIB-ul României depăşeşte 200 de miliarde de euro“, a declarat premierul.

Vezi și Pentru câți bani și-a pus viața în PERICOL polițistul lovit cu sabia în cap? Salariul pe care îl are acesta la trupele speciale

Lovitură de TEATRU! Principesa Margareta nu se ține de cuvânt, privitor la înmormântarea Regelui Mihai! „Nu s-a mai pomenit niciodată în istorie așa ceva”

Vești bune pentru angajați! Ce tichete ar putea primi lunar

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.