sursa foto:  obiectivdesuceava.ro

Pentru câți bani și-a pus viața în PERICOL polițistul lovit cu sabia în cap? Salariul pe care îl are acesta la trupele speciale

Marți dimineața, în cadrul unor percheziții domiciliare, un polițist de la trupele speciale, Dan Ciprian Sfichi, a fost lovit cu sabia în cap și la mână de un interlop, Alexandru Huțuleac.

Conform presei tabloide, Sfichi a ieșit din comă, joi, după ore în șir petrecute în stare critică. Bugetul.ro vă dezvăluie, astăzi, salariul lui Dan Ciprian Sfichi.

Conform declarației de avere depuse în acest an, ca polițist în trupele speciale, Sfichi încasat, în anul 2016, un salariu anual de 41.159 de lei, ceea ce înseamnă că are un venit lunar de circa 3.429 de lei.

Pe numele său, Dan Ciprian Sfichi nu are terenuri și nici case, ci doar o mașină, un Audi, fabricat în anul 2005. Sfichi este membru al Sindicatului „Mihai Viteazul”.

Sursa foto: Facebook

Vezi și Lovitură de TEATRU! Principesa Margareta nu se ține de cuvânt, privitor la înmormântarea Regelui Mihai! „Nu s-a mai pomenit niciodată în istorie așa ceva”

Vești bune pentru angajați! Ce tichete ar putea primi lunar

El a fost omul care l-a impresionat cel mai mult pe Regele Mihai: I-a dăruit o casă, bani și pământ

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare