sursa foto:  transilvaniabusiness.ro

Pe când și la noi? În timp ce în România a crescut serios prețurile, Lidl a trecut, din această săptămână, la reduceri într-o țară vecină

În România, clienții Lidl au putut sesiza o creștere a prețurilor la toate produsele. Ei bine, într-o țară vecină, gigantul german trece la reduceri.

Mai exact, Lidl face reduceri mari de preț în Ungaria, informează Ziarulromanesc.at. Multe persoane vor merge la cumpărături din Austria în Ungaria, susține sursa citată.

Atât la hipermarketul Lidl, cât și la Spar au fost anunțat schimbări semnificative de preț în Ungaria, ceea ce, cu siguranță va duce la o mărire a numărului cumpărătorilor din Austria către țara vecină.

Reduceri de până la 29% la Lidl

La gigantul Lidl, unele produse au reduceri de până la 29%. În medie, însă, produsele costă cu aproximativ 10% mai puțin.

De asemenea, începând cu această săptămână, produsele de panificație, orezul, făina, pastele uscate, musli, fulgii de ovăz și praful de copt sunt toate mai ieftine la Spar.

Tot în Austria, Lidl începe să vândă alimente cu făină de greieri

Alimentele cu făină de greieri vor fi găsită în curând în marile lanțuri de magazine, după ce Comisia Europeană a aprobat recent făina de greieri pentru compoziția alimentelor. Astfel, alimentele cu făină de greieri vor ajunge la Lidl, urmând să fie disponibile și la Kaufland, și la Aldi. Trebuie precizat că vorbim de lanțurile de magazine din Germania, după cum am scris AICI.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare