sursa foto:  jurnalul.ro

Regina Elisabeta bea doar soiuri de vin românesc! Care este și cât costă o sticlă din vinul ei preferat

Regina Marii Britanii este cunoscută pentru gusturile sale rafinate în băuturile alcoolice. Presa din Marea Britanie a afirmat de foarte multe ori că aceasta consuma în mod regulat alcool. Secretul vârstei sale înaintate este pus pe seama faptului că aceasta obișnuiește să consume, înainte de prânz, un gin şi Dubonnet, cu o felie de lămâie şi o mulţime de gheaţă. La prânz, ea servește vin şi un Martini, iar seara un pahar de şampanie.

Ceea ce nu știați, este faptul că regina are afinități pentru un cunoscut vin românesc. De fapt, este sigurul pe care aceasta îl preferă. Potrivit Cancan, prima sticlă de vin românesc i-a fost oferită de către prinţul Charles, în urmă cu 16 ani. De atunci, Regina Elisabeta bea doar vin românesc.

Printre soiurile de vin achiziționate din România, aceasta are și un preferat pe care îl savurează în fiecare zi, la prânz. Acesta se poate găsi pe rafturile oricărui magazin din România, iar prețul său variază între 10 și 30 de lei.

Este vorba despe vinul Cotnari. În fiecare zi, bea unul sau două pahare de vin alb, produs de gospodarii din zona Vrancei. La ora 5, după ceai, paharnicul îi serveşte Reginei un pahar de vin alb de Cotnari,

Potrivit sursei citate, Academia Regală ar fi făcut un set de analize amănunţite ale compoziţiei acestor vinuri româneşti. S-ar fi descoperit că aceste vinuri sunt prelungesc viaţa cu până la 18 ani şi jumătate.

Vezi și Surpriză uriașă! Cine este ROMÂNUL care a devenit cel mai puternic impresar sportiv din lume. Sumele uriașe pe care le-a încasat

Secretele Angelei Merkel. Cine este „primul domn” al Germaniei și cu se ocupă acesta

Se anunță BOMBA ANULUI în media! Cine vrea să CUMPERE PRO TV

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare