sursa foto:  puterea.ro

Replică tăioasă a lui Mugur Isărescu! „Dacă mi-ați ridicat mingea la fileu, o să vă spun”

Iritat de jurnaliști, guvernatorul Băncii Naționale a României (BNR), Mugur Isărescu, a făcut un anunț incredibil. Acesta a dezvăluit că, până în momentul de față, nu a luat și pensie, și salariu de la BNR.

Cu toate acestea, șeful BNR le-a spus ziariștilor că, dacă va fi stimulat, își va depune documentele pentru a primi și pensie.

„În ciuda faptului că pe 16 august împlinesc 46 de ani de activitate și, dacă mi-ați ridicat mingea la fileu, o să vă spun: 46 de ani de activitate neîntreruptă, nu știu dacă am avut o lună puse cap la cap, cam așa s-a întâmplat cu viața mea, concedii medicale, deci 46 de ani de activitate, am început în 1971 și la 45 de ani nu mi-am luat pensia, pentru că iau salariu de la Banca Națională. Am considerat că e o chestiune de bun simț. Văd că e interpretată altfel. Așa este. La vârsta de pensionare orice salariat al Băncii Naționale primește o sumă de ….nu aș vrea să o definesc în niciun fel pentru că orice definiție am văzut că este speculată. Așa a hotărât în înțelepciunea lui Consiliul de Administrație, numit de Parlamentul României să conducă această instituție, care nu este bugetară, nu ia un leu de la Bugetul statului, ci dă 80% din profitul pe care îl face Bugetului statului. Nu se referea acest avantaj numai la mine. Dacă tot mă stimulați probabil o să-mi depun documentele de pensionare și o să iau și pensia, dacă văd că insistați. Eu am zis că este un lucru frumos să nu iau și pensie și salariu de la Banca Națională”, a afirmat Isărescu, întrebat despre prima de pensionare, informează Agerpres.

Vezi și Guvernul Tudose vrea să dea lovitura! Suma URIAȘĂ pe care ar încasa-o statul după vânzarea a 10% din Hidroelectrica

Atenție, a apărut o nouă metodă de escrocherie! Ce crai de Dorobanți a fost prima ȚINTĂ și cum s-a încheiat totul

Dezastru pe piața muncii! Cea mai veche fabrică din România a fost închisă

Umilință fără precedent! Ce pensie de nimic primește un erou al celui de-al Doilea Război Mondial față de ofițerii actuali

Atenție! Firmele riscă amenzi uriașe dacă nu schimbă asta până în 2018

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.