1 2086

sursa foto:  blacknews.ro

România, alături de ţări precum Marea Britanie sau Malta!

Legislaţia autohtonă privind jocurile de noroc se numără printre cele mai apreciate în Europa.

La nivel european, trebuie precizat faptul că industria de gambling nu este reglementată în mod unitar, fiecare ţară stabilindu-şi un cadru propriu de reglementare. Îmbucurător este faptul că industria jocurilor de noroc din România, alături de cele ale unor ţări precum Marea Britanie sau Malta, sunt percepute drept foarte bine reglementate din punct de vedere legislativ, fapt ce se datorează în mare parte modului în care Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc a comunicat după anul 2013 (anul în care a fost înfiinţată această instituţie) cu majoritatea factorilor implicaţi în acest sector, pentru a pune la punct varianta finală a pachetului de reglementări din domeniu.

Anul viitor se împlinesc deja cinci ani de la reglementările legislative implementate pe piaţa autohtonă a jocurilor de noroc în a doua jumătate a anului 2015, iar aşteptările statului român au fost confirmate. Doar în 2018 (raportul aferent anului în curs încă nu este finalizat), valoarea pieţei de gambling din ţara noastră a fost estimată la aproximativ 1 miliard de euro. Asta după ce, în 2017, bugetul de stat  încasat din taxele plătite de operatorii de jocuri de noroc 1.314 miliarde ron.

În mediul offline numărul operatorilor licenţiaţi de slot machines se apropia de 300 la finalul anului 2018, cu peste 65.000 de aparate electronice de tip slot-machine licenţiate pe întreg teritoriul României.

Segmentul online este în continuare atrăgător.

 

 

Vezi și

EXCLUSIV CCR se eschivează! Ce spune Curtea Constituțională despre eliminarea pensiilor speciale

Biserica a declarat razboi serialului Netflix

SURSE Totul pentru multinaționale! Guvernul Orban ar urma să desființeze ANPC-ul! ‘Li se pune călușul în gură’

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare