sursa foto:  playtech.ro

Rusia lui Putin amenință direct România! Mesajul de amenințare a fost postat pe site-ul soției lui Gelu Voican Voiculescu, implicat direct în Revoluția din Decembrie 1989 și în Mineriada din 13-15 iunie ’90

Rusia lui Putin amenință direct România! Mesajul a fost postat pe site-ul soției lui Gelu Voican Voiculescu, implicat direct în Revoluția din Decembrie 1989 și în Mineriada din 13-15 iunie ’90.

Ambasada Federației în România a transmis „Poziția Federației Ruse cu privire la avioanele F-16 transferate Ucrainei de către NATO”, pe site-ul Georgianei Arsene, soția lui Gelu Voican Voiculescu, fost vicepremier al României.

Astfel, Rusia amenință că „utilizarea avioanelor tactice de luptă F-16 de pe teritoriul statelor menționate mai sus (n.r. – Polonia, Slovacia și România) va fi considerată de Moscova drept participarea acestor țări la conflictul din Ucraina și va obliga Rusia să ia măsuri adecvate”.

Rusia lui Putin amenință direct România! Mesajul a fost postat pe site-ul soției lui Gelu Voican Voiculescu, implicat direct în Revoluția din Decembrie 1989 și în Mineriada din 13-15 iunie ’90

Recent, Purtătoarea de cuvânt al MAE Rusiei, Maria Zaharova, a declarat că „ținând cont de distrugerea părții semnificative a infrastructurii aerodromurilor de pe teritoriul Ucrainei, există o mare probabilitate că avioanele tactice de luptă F-16 transferate forțelor armate ucrainene de către statele membre NATO vor efectua zboruri din bazele aeriene din Polonia, Slovacia și România”.

Astăzi, 13 decembrie, în cadrul ședinței plenare a OSCE șeful delegației ruse la Viena pentru securitatea militară și controlul armelor, Konstantin Gavrilov, a declarat că Rusia avertizează cu fermitate că „utilizarea avioanelor tactice de luptă F-16 de pe teritoriul statelor menționate mai sus va fi considerată de Moscova drept participarea acestor țări la conflictul din Ucraina și va obliga Rusia să ia măsuri adecvate”, se precizează pe site-ul inprimalinie.wordpress.com. Articolul este semnat de Georgiana Arsene.

În octombrie, Curtea de Apel București a decis că procesul în care Iliescu, Voican Voiculescu și Rus sunt acuzați de crime împotriva umanității poate începe.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare