sursa foto:  realitatea.net

Rușinos! Mesaj penibil al vicepreședintelui Comitetului pentru Situații de Urgență, lider UDMR, după ce a fost prins încălcând Ordonanțele Militare: Nu trebuia să cedez acestei ispite

Președinte al Consiliului Județean Bihor și vicepreședinte al Comitetului Special pentru Situații de Urgență pe județ, Pasztor Sandor a lansat un mesaj penibil în spațiul public, după ce a fost prins încălcând Ordonanțele Militare.

Chiar dacă ar trebui să fie un exemplu pentru cetățenii județului Bihor în această perioadă, președintele CJ, care este și lider UDMR, a fost prins la pescuit.

Mai mult, Sandor s-a făcut de râs pe pagina de socializare, lansând un mesaj penibil în spațiul public, precizând că nu trebuia să cedez acestei ispite”.

Pentru fapta sa, Pasztor Sandor a fost amendat cu 5.000 de lei.

Azi după amiază, pentru o scurtă perioadă, am oprit la pescuit, la un lac situat lângă Oradea. Recunosc că am greșit, deoarece am încălcat reguli valabile pentru noi toți. Nu trebuia să cedez acestei ispite. Poliția m-a sancționat justificat, la fața locului cu o amendă de 5.000 de lei. Mâine dimineața, primul lucru pe care am să-l fac va fi plata acestei amenzi și voi transfera o sumă similară unei asociații caritabile. Regret sincer atitudinea mea nedemnă și îmi cer scuze tuturor!”, a scris, joi seara, pe Facebook, Pasztor Sandor.

Amintim că, potrivit Ordonanței Militare nr. 8, este permis doar pescuitul având scop comercial.

Este permisă circulația în afara locuinței/gospodăriei a titularilor autorizațiilor/permiselor de pescuit comercial pe Dunăre/apele interioare/Marea Neagră în vederea desfășurării activităților de pescuit comercial și acvacultură, precum și pentru valorificarea/comercializarea produselor rezultate în urma acestor activități.”, se precizează în OM nr. 8/2020.

Vezi și Nepotismul lovește Ministerul de Interne! Din ajutor de șef de post, fiul unui prefect instalat de Ludovic Orban, propulsat consilier la vârful MAI

Guvernul pregătește bomba! Anumiți români rămân fără pensie

E bătaie de joc! Foști procurori, acum pensionari de lux, chiriași ai statului în locuințe de lux pe sume derizorii

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare