sursa foto:  adevarul.ro

S-a aflat! Ce premiu pun la bătaie cei de la Pro TV pentru noua emisiune “Ninja Warrior România”,

Pro Tv pregătește show-ul care va lua fața rivalilor. Peste 1 000 de persoane s-au înscris la mult-așteptata emisiune. Ninja Warrior este un format de televiziune unde sute de concurenți traversează un traseu cu foarte multe obstacole pentru a ajunge la cea mai dură provocare: cucerirea Muntelui Midoriyama.

Midoriyama este o structură gigantică de oțel pe care doar adevărații războinici o pot cuceri după ce reușesc să treacă de toate celelalte trasee, explică reprezentanții Pro TV.

Pentru a-și adjudeca titlul suprem, ei vor fi nevoiți să escaladeze muntele cu ajutorul unei frânghii, iar orice greșeală sau ezitare poate duce la eșec. Doar cel care va ajunge în vârf și va apăsa buzzer-ul amplasat pe baza superioară a muntelui va cuceri titlul suprem.

Românul care va trece de toate obstacolele și va ajunge în vârf, va pleca acasă cu un premiu de 100 000 de euro, scrie libertatea.ro.

Vezi și Dezvăluiri despre lupta cu Statul Paralel și bezelele trimise lui Kovesi- Adevăratul scop al lui Liviu Dragnea

Detalii despre averea șefului DIICOT! Ce salariu impresionant pierde Daniel Horodniceanu, dacă va fi schimbat din funcție

Procurorul-șef DIICOT, avertisment pentru Victor Ciutacu! „Să vedem dacă se merită”

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare