sursa foto:  a1.ro

S-a aflat! Ce sume au fost încasate la final de sezon pe litoral

La final de sezon hotelierii de pe litoral îli fac socotelile! Chiar dacă vremea nu a fost cea mai bună și școala a început încasările nu au fost modeste.

 

Chiar şi aşa, încasările nu au fost modeste. În plus, şi în acest an, voucherele de vacanţă au salvat sistemul. Pe de altă parte, multe dintre clădirile ridicate înainte de 1990 nu au beneficiat deocamdată de modernizări, însă proprietarii promit că le vor creşte gradul de confort şi numărul de stelele.

Acum, după ce am trecut de mijlocul lunii septembrie, plajele încep să se golească, deşi zeci de hoteluri sunt înscrise în programul “Litoralul pentru toţi”.

În luna septembrie au fost făcute cu 66% mai puţine rezervări faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Unul dintre motive este începerea şcolii cu o săptămână mai devreme.

Estimările hotelierilor arată că sezonul estival 2019 este comparabil cu cel de anul trecut când au fost înregistraţi puţin peste 1,3 milioane de turişti. Unul singur a cheltuit, în medie, între 135 de euro pentru o zi de vacanţă.

Astfel, potrivit unor cifre neoficiale, suma lăsată de oaspeţi pe litoral, ar putea ajunge undeva la 180.000.000 de euro, informează stirileprotv.ro

Vezi și

 

EXCLUSIV Ordin de muşamalizare! Șeful Poliției ar fi intervenit personal pentru stingerea scandalului

Scenariul care detonează cazul Caracal: ‘Dincă era conectat la București, direct prin Ministerul de Interne’

Este oficial! Mii de români nu vor mai plăti acest impozit

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare