S-a aflat! Cine i-ar putea lua locul lui Florin Călinescu la ‘Românii au talent’

Florin Călinescu a fost ales duminică președinte al Partidului Verde,ceea ce a dus la demisia acestuia din cadrul emisiunii Românii au Talent.

În anii 90, el a fost membru PNL, dar apoi a decis să renunțe la statutul de liberal. Însă acesta și-a câștigat și mai multă popularitate și admirație din partea fanilor, după ce la Pro Tv a prezentat, în trecut, o serie de emisiuni de umor, în care-i ironiza pe politicieni. De altfel și comentariile spumoase de acum i-au atras numeroși fani, care l-au îndemnat să facă pasul spre un partid.

Inițial Florin Călinescu a negociat cu PMP un post de europarlamentar, dar în cele din urmă nu s-a ajuns la un numitor comun. Actorul a continuat căutările și a decis să se implice în Partidul Verzilor, unde a devenit direct președinte.

În acest context, Pro Tv a rămas fără unul din membrii de bază ai juriului de la emisiunea etalon a postului, Românii au Talent. Conform unor surse media, oficialii postului iau în calcul mai multe nume. Printre acestea s-ar regăsi și Horia Brenciu, proaspăt revenit de la Antena 1 în echipa de la Vocea României sau Mihaela Rădulescu, care a mai ocupat poziția de jurată a emisiunii, în trecut.

Producătorii nu exclud nici varianta unui juriu în trei, cu Andi Moisescu, Andra și Mihai Petre, așa cum era formatul inițial. Cert este că până acum nu s-a luat o decizie, iar negocierile sunt în toi. Reprezentanții Pro Tv caută cea mai bună soluție pentru show, mai ales că emisiunea are cea mai mare audiență dintre toate producțiile difuzate în România.

Vezi și:

Vești importante despre pensii! Ce puteți face din 2021

EXCLUSIV Înainte de CEx-ul PSD, un greu al partidului merge pe mâna Vioricăi Dăncilă: O văd candidat la prezidențiale

Atenție, români! Riscați amenzi uriașe pentru această faptă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare