sursa foto:  sensiblu.com

S-a dat ok-ul! O tranzacție importantă a fost aprobată pe piața farmaceutică

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care A&D Pharma Marketing&Sales SRL preia de la compania Teva Pharmaceuticals SRL (Teva) anumite active constând, în principal, în contracte de distribuție încheiate de Teva, în calitate de furnizor, cu diverși distribuitori, pentru distribuția cu ridicata a anumitor produse farmaceutice și parafarmaceutice.

Compania face parte din grupul A&D Pharma, care desfășoară servicii de import, producție, distribuție și retail de produse farmaceutice și parafarmaceutice. A&D Pharma face parte, la rândul ei, de grupul Penta Investments, un grup specializat în investiții pe termen lung, care este activ în România în sectorul jocurilor de noroc și cel al serviciilor de sănătate.
Teva Pharmaceuticals este specializată în dezvoltarea, productia si comercializarea de medicamente generice si innovative.

Autoritatea de Concurență a analizat această operațiune și a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Vezi și

EXCLUSIV Dezastru pentru Florin Călinescu! Afacerea i s-a prăbușit

EXCLUSIV Decizie radicală a lui Rareș Bogdan: Renunță! ‘Tot ce e vechi lăsăm istoriei’

EXCLUSIV Dumitru Coarnă a răbufnit, după uciderea polițistului din Timiș! Motivul real pentru care ar trebui demisă Carmen Dan

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare