sursa foto:  Facebook

EXCLUSIV Decizie radicală a lui Rareș Bogdan: Renunță! ‘Tot ce e vechi lăsăm istoriei’

Europarlamentarul Rareș Bogdan, favorit pentru preluarea șefiei organizației din București a Partidului Național Liberal, a luat o decizie radicală.

Întrebat de reporterul Bugetul.ro ce planuri are în legătură cu afacerea sa, Rareș Bogdan a dezvăluit că se va retrage din acționariatul acesteia.

Vezi și Rareș Bogdan, precizare de ultimă oră pentru Bugetul.ro: Nu e adevărat!

Da (n.r.- o să părăsesc acționariatul firmei), am alt drum. Tot ce e vechi lăsăm istoriei”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Rareș Bogdan.

La cele mai bune cifre din istorie

Înființată în 2002, firma Trend Communication, care îi are ca asociați pe Rareș Bogdan, pe fratele acestuia, precum și pe Octavian Hoandră, a declarat anul trecut un profit în creştere.

Astfel, în 2018, Trend Communication a avut un profit de 735.716 de lei, faţă de anul 2017, când a declarat 549.691 de lei.

De altfel, cifrele din 2018 sunt cele mai bune din istoria firmei. Din 2006, afacerea care îl are ca acţionar şi pe Rareş Bogdan nu a mai mers atât de bine.

În acel an, Trend Communication a raportat un profit de 686.184 de lei.

Vezi și EXCLUSIV Dumitru Coarnă a răbufnit, după uciderea polițistului din Timiș! Motivul real pentru care ar trebui demisă Carmen Dan

EXCLUSIV Răsturnare de situație în cazul polițistului ucis în Timiș! Care este, de fapt, arma crimei

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare