Salarii majorate pentru anumiți angajați! Cine sunt beneficiarii creșterii

Salarii majorate pentru mii de români! Decizia a fost luată în contextul în care puterea de cumpărare a scăzut din cauza creșterii în 2023 a prețurilor la gazele naturale, energie electrică, materiale și combustibil, spun deputații.

Cresc salariile la CFR, după valul de accidente feroviare. Operatorii economici de stat CFR Călători și CFR Marfă vor putea acorda majorări salariale fără obligația de a reduce pierderile și plățile restante de anul trecut.

Oficialii cred astfel că operatorii economici feroviari nu ar trebui să mai fie supuși condiției de reducere a pierderilor sau plăților restante din anul anterior pentru a crește cheltuielile salariale.

În noiembrie anul trecut, directorul companiei anunța că angajații vor primi salarii mai mari cu 6% de la 1 decembrie. Nu este singura majorare de care au beneficiat angajații CFR anul acesta. În total, salariul a crescut cu 16%.

Astfel, în anul 2022 conducerea CFR SA a majorat veniturile angajaţilor cu 16% şi a crescut valoarea tichetului de masă de la 15 lei, la 30 de de lei, scrie realitatea.net

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare