sursa foto:  www.cvlpress.ro

Scandal de spălare de bani în Guvernul Cioloș

Guvernul tehnocrat condus de Dacian Cioloș este în mijlocul unui imens scandal de spălare de bani, acum când mai sunt doar două luni până la schimbarea acestuia.

Unul dintre miniștrii aflați în subordinea lui Cioloș susține că o platformă online, pe care a închiriat-o unui off-shore, i-a adus aproximativ 800.000 de lei. Este vorba de Vlad Grigorescu, ministrul Energiei. Acesta a declarat că este vorba de o platformă online dedicată politicilor europene, care i-a adus 792.000 de lei.

Vezi și Declarația care îl face pe Ion Iliescu să tremure

„Am acceptat o ofertă de a ceda folosinţa acestei platforme timp de un an contra sumei de 792 000 lei, impozabili, care se regăseşte în declaraţia mea de avere, cu opţiunea ca la finalul contractului să pot dezvolta un proiect de anvergură. O altă tranzacţie nu a mai avut loc. Domeniul online pe care a funcţionat platforma este înregistrat pe numele meu personal, iar tranzacţia a fost făcut de asemenea în nume personal, motiv pentru care ea şi figurează ca atare în declaraţiile de avere”, susţine Grigorescu, conform observator.tv.

Vezi şi Surpriză! CTP bate în retragere în războiul cu Sebastian Ghiță

Site-ul care i-a adus minstrului Energiei un asemenea câștig se numește monitoreu.com și este inexistent în acest moment. De asemenea, când a fost funcțional, acesta nu a lăsat urme semnificative în mediul online.

Potrivit urlrom.com, site-ul se află pe locul 50.763 în România, cu 14 vizite zilnice, având o valoare estimată de 296 de lei la nivelul anului 2015. Pe statsinfinity.com se arată că domeniul monitoreu.com a fost înregistrat pe 27 septembrie 2012, de către Victor Grigorescu, informează revista22.ro.

Agenția Națională de Integritate (ANI) are în derulare o investigație asupra averii ministrului.

Vezi și Model din Sectorul 6, demn de urmat

            VIDEO/Oprea, făcut ilegal general? „E fost bodyguard!”

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare