sursa foto:  Facebook

Scandal în USR-PLUS! Klaus Iohannis – mărul discordiei

Scandal în partidul USR-PLUS! Președintele Klaus Iohannis ar fi mărul discordiei.

Potrivit unor surse din cadrul partidului, criza guvernamentală se lasă cu tensiuni şi în interiorul formaţiunii conduse de Dan Barna şi Dacian Cioloş, scrie Știripesurse.ro.

Oamenii lui Cioloş, din fostul PLUS, au reacţionat vehement, în discuţiile din interiorul partidului, la vestea că Dan Barna s-a întâlnit cu preşedintele Iohannis. Discuţia dintre preşedinte şi vicepremier ar fi avut loc joi.

Potrivit surselor din USR-PLUS, Dan Barna nu a avut un mandat din partea partidului pentru a avea asemenea discuţii cu preşedintele, la o zi după demiterea lui Vlad Voiculescu.

Public, liderii PLUS au declarat că Dan Barna s-a întâlnit cu preşedintele Iohannis doar pentru că Dacian Cioloş şi Dragos Tudorache nu erau la Bucureşti.

„Dan Barna a discutat ieri cu Klaus Iohannis după ședința de guvern. Singurul motiv pentru care Dan Barna a fost doar el la Klaus Iohannis este pentru că eu nu sunt încă în București, iar domnul Cioloș e în recuperare după Covid. Am vorbit cu Barna și înainte și după întâlnire. Președintele a vrut să înțeleagă poziția exprimată de USR-PLUS, Dan Barna i-a explicat foarte clar poziția și rațiunile pentru care ne-am poziționat în acest fel. Concluzia a fost ca începând de luni, în cadrul coaliției să mergem să căutăm soluții”, a declarat Dragoș Tudorache.

Vezi și EXCLUSIV ‘Epoleții’ din jurul lui Vlad Voiculescu! Conexiuni la vârful Ministerului de Interne

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare