sursa foto:  monitorulcj.ro

Scandal intern în USR-PLUS! Emanuel Ungureanu cere demisia ministrului Sănătății, protejata lui Vlad Voiculescu

Deputatul Emanuel Ungureanu (USR-PLUS) cere demisia ministrului USR-PLUS al Sănătății, Ioana Mihăilă – protejata lui Vlad Voiculescu.

Emanuel Ungureanu acuză că Mihăilă și-a bătut joc de Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj și spune că i-a retras sprijinul politic.

Sunt foarte supărat pe Ministrul Sănătății și pe doamna ministru Ioana Mihăilă, în mod specific. În ciuda apelurilor repetate pe care le-am făcut la adresa ministerului, în calitate de deputat, conducerea Institutului de Urologie și Transplant Renal din Cluj a fost mințită constant de Casa Națională de Asigurări, care a promis conducerii instituției o finanțare suplimentară prin mărirea TCP (tarifului pe caz ponderat), lucru care nu s-a mai întâmplat. În plus am solicitat, fără succes, creșterea finanțării prin programul de transplant și introducerea secției ATI a Institutului în programul național AP ATI (Acțiuni prioritare ATI).

Am făcut drumuri cu managerului Institutului, dr. Silviu Moga, la Casa Națională de Asigurări, am făcut adrese la Minister, la care nu a răspuns Ministerul timp de trei luni.

Din cauza acestui val de minciuni și angajamente ignorate, managerul Institutului de Transplant dr Silviu Moga și-a dat demisia acum câteva zile”, a declarat deputatul Emanuel Ungureanu, pentru Știri de Cluj.

Practic a venit degeaba la Cluj, pentru că atunci când i-am atras atenția că lucrurile sunt grave și e nevoie de suport, am fost ignorați. Motiv pentru care am declarat public că îmi retrag sprijinul politic pentru actuala conducere a Ministerului Sănătății”, a mai spus Ungureanu.

Vezi și Se confirmă sursele Bugetul.ro. Bărbatul cu crosa de golf și blonda cu maceta, reținuți în timp-record!

Se confirmă informația publicată de Bugetul.ro! ‘Echipa Barna’ scoate din joc ‘Echipa Cioloș’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare