Se confirmă sursele Bugetul.ro. Bărbatul cu crosa de golf și blonda cu maceta, reținuți în timp-record!

Surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, marți, că bătăușul cu crosa de golf și femeia cu maceta au fost identificați. Sursele noastre spuneau că cele două persoane care au agresat un conducător auto, în Sectorul 2 al Capitalei, pe Șoseaua Colentina, vor fi reținute în cel mai scurt timp. Iată că în numai 24 de ore, Poliția Capitalei i-a prins pe agresori, confirmând astfel sursele Bugetul.ro.

Vezi și EXCLUSIV Bătăușul cu crosa de golf și blonda cu maceta au fost identificați! Șoferul agresat a refuzat inițial să depună plângere

Astfel, după ce marți seara, a fost reținut bărbatul cu crosa de golf, astăzi a fost prinsă și femeia care, la un moment dat, scosese o macetă din mașină.

În această după amiază a fost audiată și persoana care apare în imagini lovind autoturismul cu piciorul.

Fața de aceasta, o femeie de 22 de ani, a fost dispusă măsura reținerii.

Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Vezi și Confirmare de la Poliția Capitalei. Bătăușul cu crosa de golf a fost reținut!

Reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și împiedicarea sau ingreunarea, circulației pe drumurile publice.

În seara de 22.06.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reținut un bărbat de 30 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni.

În fapt, in seara de 20.06.2021, Direcția Generală de Poliției a Municipiului București – Secția 7 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe, când în jurul orei 21.00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă mașină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoțea a lovit, același autoturism cu piciorul.

In urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 7, a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani.

Acesta a fost audiat, dar și-a rezervat inițial dreptul de a formula plângere penală, plângere pe care a depus-o în seara următoare, 21.06.2021.

In urma investigațiilor a fost identificat și depistat bărbatul care a exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate, dar și autoturismului acestuia.

A fost audiat, fiind dispusă măsura reținerii.

Se continuă verificările pentru depistarea persoanei care îl însoțea și care, conform imaginilor, a lovit mașina cu piciorul.

Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, anunță DGPMB.

Ce a dezvăluit, în exclusivitate, marți, BUGETUL.RO

Surse din cadrul Poliției Române au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că bătăușul cu crosa de golf, care a blocat o Dacie Logan pe Șoseaua Colentina, în Sectorul 2 al Capitalei, a fost identificat. De asemenea, și blonda care îl însoțea a fost identificată. Conform informațiilor noastre, polițiștii s-au autosesizat, după apariția scenelor violente pe rețelele de socializare. Inițial, șoferul agresat nu a dorit să depună plângere. Sursele Bugetul.ro afirmă că de-abia aseară, în jurul orei 23:00, conducătorul auto agresat a fost convins de oamenii legii să depună plângere. La această oră, cele două persoane au fost identificate, iar polițiștii încearcă să depisteze unde se află, pentru a le reține. În cel mai scurt timp, o să le prindem, spun sursele Bugetul.ro.

Povestea pe scurt: un conducător auto, aflat la volanul unui BMW, a blocat o Dacie Logan pe Șoseaua Colentina, în data de 20 iunie. Bărbatul a pus mâna pe o crosă de golf și l-a agresat pe șoferul Daciei. În conflict a intervenit și femeia care îl însoțea pe agresor. După ce a lovit dat cu piciorul în Logan, blonda scandalagioaică s-a dus la BMW și a pus mâna pe o macetă. Imediat, persoane care asistau la scenele violente au țipat și au fluierat la femeie, conform unei filmări făcute publice, ieri, de Sindicatul Europol. Astfel, forțată de împrejurări, ea a lăsat maceta din mână și nu a comis un gest necugetat, pe care, probabil, avea să-l regrete ulterior.

De ce Poliția Capitalei l-a identificat inițial pe șoferul agresat, și nu pe agresori

Conform informațiilor Bugetul.ro, șoferul Daciei Logan nu a depus plângere contra celor care l-au agresat. Ca atare, în urma imaginilor apărute în spațiul public, DGPMB s-a autosesizat și l-a căutat pe tânărul agresat.

La început, conducătorul auto nu a dorit să depună plângere. De-abia seara, în jurul orei 23:00, oamenii legii l-au convins să depună plângere.

Surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că cei doi atacatori – bărbatul și blonda care îl însoțea – au fost identificați, dar, momentan, nu se știe unde se află. În cel mai scurt timp, aceștia vor fi prinși, ne asigură sursele noastre.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare