EXCLUSIV Bătăușul cu crosa de golf și blonda cu maceta au fost identificați! Șoferul agresat a refuzat inițial să depună plângere

Surse din cadrul Poliției Române au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că bătăușul cu crosa de golf, care a blocat o Dacie Logan pe Șoseaua Colentina, în Sectorul 2 al Capitalei, a fost identificat. De asemenea, și blonda care îl însoțea a fost identificată. Conform informațiilor noastre, polițiștii s-au autosesizat, după apariția scenelor violente pe rețelele de socializare. Inițial, șoferul agresat nu a dorit să depună plângere. Sursele Bugetul.ro afirmă că de-abia aseară, în jurul orei 23:00, conducătorul auto agresat a fost convins de oamenii legii să depună plângere. La această oră, cele două persoane au fost identificate, iar polițiștii încearcă să depisteze unde se află, pentru a le reține. În cel mai scurt timp, o să le prindem, spun sursele Bugetul.ro.

Povestea pe scurt: un conducător auto, aflat la volanul unui BMW, a blocat o Dacie Logan pe Șoseaua Colentina, în data de 20 iunie. Bărbatul a pus mâna pe o crosă de golf și l-a agresat pe șoferul Daciei. În conflict a intervenit și femeia care îl însoțea pe agresor. După ce a lovit dat cu piciorul în Logan, blonda scandalagioaică s-a dus la BMW și a pus mâna pe o macetă. Imediat, persoane care asistau la scenele violente au țipat și au fluierat la femeie, conform unei filmări făcute publice, ieri, de Sindicatul Europol. Astfel, forțată de împrejurări, ea a lăsat maceta din mână și nu a comis un gest necugetat, pe care, probabil, avea să-l regrete ulterior.

De ce Poliția Capitalei l-a identificat inițial pe șoferul agresat

Conform informațiilor Bugetul.ro, șoferul Daciei Logan nu a depus plângere contra celor care l-au agresat. Ca atare, în urma imaginilor apărute în spațiul public, DGPMB s-a autosesizat și l-a căutat pe tânărul agresat.

La început, conducătorul auto nu a dorit să depună plângere. De-abia seara, în jurul orei 23:00, oamenii legii l-au convins să depună plângere.

Surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că cei doi atacatori – bărbatul și blonda care îl însoțea – au fost identificați, dar, momentan, nu se știe unde se află. În cel mai scurt timp, aceștia vor fi prinși, ne asigură sursele noastre.

Vezi și Se dă drumul la angajări în Poliția Penitenciară! Sute posturi din sursă externă, scoase la concurs!

Ce a anunțat Poliția Capitalei până azi

„În seara de 20.06.2021, Direcția Generală de Poliției a Municipiului București – Secția 7 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.
În fapt, in jurul orei 21.00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă mașină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoțea a lovit, același autoturism cu piciorul”, a precizat DGPMB, luni, într-un comunicat de presă.

In urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 7, a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani.
Acesta își rezervă dreptul de depune plângere, în termenul legal.
Cercetările sunt continuate, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe”, a anunțat Poliția Capitalei, ulterior.

Vezi și Un nou scandal în Poliția Română! În mandatul lui Lucian Bode, polițiștii sunt folosiți pe post de hamali

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare