Confirmare de la Poliția Capitalei. Bătăușul cu crosa de golf a fost reținut!

Bugetul.ro a dezvăluit, în exclusivitate, marți, că agresorul cu crosa de golf și prietena sa au fost identificați de Poliția Capitalei și că vor fi prinși în cel mai scurt timp posibil. 

Astăzi, DGPMB anunță că, marți seara, a fost capturat agresorul cu crosa de golf, de pe Șoseaua Colentina.

„Reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și împiedicarea sau ingreunarea, circulației pe drumurile publice.

În seara de 22.06.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reținut un bărbat de 30 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni.

În fapt, in seara de 20.06.2021, Direcția Generală de Poliției a Municipiului București – Secția 7 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe, când în jurul orei 21.00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă mașină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoțea a lovit, același autoturism cu piciorul.

In urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 7, a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani.

Acesta a fost audiat, dar și-a rezervat inițial dreptul de a formula plângere penală, plângere pe care a depus-o în seara următoare, 21.06.2021.

In urma investigațiilor a fost identificat și depistat bărbatul care a exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate, dar și autoturismului acestuia.

A fost audiat, fiind dispusă măsura reținerii.

Se continuă verificările pentru depistarea persoanei care îl însoțea și care, conform imaginilor, a lovit mașina cu piciorul.

Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, precizează Poliția Capitalei.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare