sursa foto:  psnews.ro

Schema care aruncă-n aer scena politică: Legăturile serviciilor secrete cu principalii candidați la alegerile prezidențiale

Jurnalistul de investigație Mihai Pâlșu aruncă-n aer scena politică românească. Într-un articol publicat pe site-ul secundatv.ro, Pâlșu a prezentat o schemă cu legăturile dintre principalii candidați la prezidențiale și serviciile secrete.

„Schema prin care arătăm “Influențele diverselor servicii secrete asupra principalilor candidați pentru Președinția României – 2019” nu este una exhaustivă. Nu am plasat liderii/partide chibuțe. Nici nu are sens, în contextul alegerilor prezidențiale de peste 6 zile. Schema se bazează pe informații culese în timp, dar și furnizate de surse care nu ne-au dezamăgit.

În mod public, LA VEDERE, șefii Serviciilor ne-au spus că și-au extins “câmpul tactic” în mulțimea oamenilor care contează în România – judecători, procurori, inspectorii fiscali, politicieni și afaceriști.

Legea le interzice expres șefilor de Servicii să “achiziționeze” judecători, procurori și politicieni.

Dar, bazându-se pe faptul că NIMENI nu-i poate ancheta și întocmi dosare penale, generalii au extins acțiunea de “implementare” prin manevre ilegale:

  • au introdus în partide, parchete și tribunale oameni cu diplomă obținută full-time la Academia Națională de Informații;
  • pe unele societății comerciale performate, pur și simplu le-au rechiziționat, prin diverse metode de tip mafiot.

Pentru DGSE, BND, CIA, FSB (KGB), NU este ilegal să „achiziționeze” persoane importante din România.

Dar, pentru SRI, SIE, DIA, DGPI, DGA, STS și SPP, deținerea de informatori – acoperiți și ofițeri activi – în justiție și politica românească este ILEGALĂ.

Inițiații știu că este în ADN-ul serviciilor secrete să obțină cel puțin o “amiciție” – dacă nu o colaborare intensă – din partea unor concetățeni care au acces la politica altor state, prin intermediul unor partide.

Din schemă se desprinde o concluzie edificatoare: tot timpul se dă o bătălie cruntă pentru președintele României – este foarte important pentru SUA, Franța, Germania și Rusia cine este locatarul de la Cotroceni.

Ca să fie clar: “Câmpul tactic” nu s-a dizolvat, nu s-a închis. E deschis non-stop, iar bătălia se duce pe toate fronturile. Din nefericire pentru români, agendele acestor generali de servicii carpatine nu coincid cu cele ale contribuabililor.

Au trecut 30 de ani de democrație și suntem într-o situație deplorabilă:

  • nu mai suntem stăpâni pe toate resursele naturale;
  • educația, sănătatea și infrastructura au un status dezastruos;
  • suntem loviți de un exod cronic.

Avem dreptul să punem o întrebare fundamentală:

  • Sunt TRĂDĂTORI generalii care au condus și conduc serviciile secrete românești?

Iar răspunsul este unul singur pentru România: DA!”, scrie Mihai Pâlșu.

Vezi șiMega-lovitură! Sancțiunile se vor majora de la 1 ianuarie 2020

EXCLUSIV După Poliție și Jandarmerie, alte două instituții de forță vor fi decapitate! Unde va ‘umbla’ Guvernul Orban (surse)

EXCLUSIV Lovitură pentru polițistul local care l-a jignit pe agentul de la Rutieră! Ce i se va întâmpla luni

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare