sursa foto:  mediafax.ro

Scuza senatorului amendat pentru că a condus cu viteză: mergeam să îmi fac testul pentru COVID 19

Senatorul de Harghita Tanczos Barna a fost amendat de Poliţie, săptămâna trecută, în timp ce se îndrepta spre Bucureşti. Acesta a aflat că deputatul Vergil Chiţac a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

„M-a oprit poliţia, a venit la uşă, la maşină, am dat jos geamul şi mi-a cerut actele. Eu, ştiind că un coleg de-al nostru a fost depistat pozitiv şi responsabil, i-am spus că poate sunt pozitiv, mă duc la test la Bucureşti şi le-am dat actele”, a declarat senatorul UDMR.

„Vineri am anunţat DSP, când am aflat că domnul Chiţac este pozitiv. Sâmbătă am plecat la Bucureşti, toţi, nu eu singur. Am fost câteva sute de persoane. Am sunat DSP, dacă trimit acasă test. Şi au zis nu. Şi dimineaţă la prima oră am luat decizia să nu stau, ştiind că se organizează testare în Parlament, a adăugat senatorul.

Demnitarul a declarat pentru MEDIAFAX că oamenii legii nu au respectat regulile şi au stat aproape de el. „Am atins actele, a stat lângă mine la nici un metru. Vorbeam cu dânsul, că trebuia să vobesc să-i răspund. N-am comentat amenda şi viteza nicio secundă. Mi-a zis că m-a prins cu 81 (de km/h). Am zis asta e. Suport consecinţele. Am greşit”.

Testul a ieşit negativ. Senatorul recunoaşte însă că a stat cu teamă, informează Mediafax.ro

Vezi și

România, pe butuci! Un cunoscut analist economic profețește o catastrofă: ‘Două milioane de șomeri în două săptămâni’

Cine pune monopolul pe medicamente în plină criză pe fondul noului coronavirus

EXCLUSIV Cine finanțează partenerul ‘pro-bono’ al Guvernului Orban 2

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare