sursa foto:  Razvanidicel.ro

Se deschide o nouă fabrică cu produse 100% naturale românești! Fondatorul celebrului brand promite numeroase locuri de muncă

O nouă fabrică se va deschide în România! Odată cu deschiderea acesteia și a creșterii producției, vor apărea noi locuri de muncă.
În acest an, într-o comună din județul Mureș se va deschide o fabrică  cu produse 100% românești.  Odată cu deschiderea acesteia vor apărea noi locuri de muncă pentru cetățeni. Ei se vor ocupa de extinderea pe o gamă mai largă a unui brand care datează pe piață de mai bine de un deceniu.

Citește și: „Adio” Irinel Columbeanu și „bun venit” pentru IKEA. Suedezii i-au cumpărat fosta fabrică

Afacerea datează de mai bine de un deceniu

De peste 10 ani, în satul Idicel-Pădure, din județul Mureș, se află o afacere de familie, unde se produc zacuscă și dulceață 100% românești, sub numele de ”Răzvan Idicel”.Fondatorul fabricii este Răzvan Rusu. Acesta plănuiește să își extindă proiectul, dar și să-și creeze și o echipă mai solidă de salariați.

S-au produs în jur de e 370.000 de borcane anual

Până în prezent, anual s-au produs aproape 370.000 de borcane de dulceață și zacuscă. Fondatorul se ambiționează sa crească numărul la 1.000.0000 de recipiente pe parcursul a 12 luni.

Câți bani investește fondatorul

Fondatorul spune că pentru a-și vedea visul împlinit privind extinderea proiectului său, va trebui să investească în afacere mai mult decât până acum, mai exact în jur de  1, 2 milioane de euro.

 De altfel, de data aceasta vrea să creeze aici, pe lângă zacuscă și dulceață, și ciocolată și produse din ciocolată.

”Anul trecut a fost unul de consolidare, fără lansări de produse noi, însă planificăm o expansiune a portofoliului nostru, incluzând dulcețuri și ciocolată. Vom introduce dulcețuri de sezon în ediții limitate și vom dezvolta o gamă de bomboane de ciocolată, completând astfel portofoliul nostru.

Această strategie va fi susținută de canalul nostru de vânzare directă, care ne permite să răspundem rapid și eficient preferințelor consumatorilor”, a declarat Răzvan Rusu pentru revistaprogresiv.ro

Citește și: După ce a reînviat Fabrica de Zahăr Luduș, proprietara brandului Zahăr Bod face apel la fermieri: ‘Să vină să semneze contractele’

Când se va deschide fabrica

În acest moment, noua fabrică este în faza de proiect, momentan, dar din primăvară se va demara construcția. Fabrica va lua viață tot în satul Idicel-Pădure și va fi compusă și din etaj.

Până în septembrie-octombrie ar trebuie să fie deschisă, a mai precizat fondatorul, potrivit fanatik.ro

”Proiectul noii fabrici a început cu doi ani în urmă, iar acum suntem pregătiți să demarăm construcția. Aceasta va include un spațiu pentru producția de zacuscă și dulceață la parter, și manufactura de ciocolată la etaj. Planificăm să începem lucrările în martie-aprilie, cu scopul de a finaliza în septembrie-octombrie.

Noua fabrică va tripla capacitatea noastră de producție, atingând 1 milion de borcane anual, ceea ce ne va permite să satisfacem cererea crescută și să ne extindem portofoliul”, a mai spus Răzvan Rusu.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare