sursa foto:  Inquam Photos/Ilona Andrei

Se încing spiritele în Coaliția PNL-PSD! Cristian Vasilcoiu, secretar de stat la Ministerul Muncii (PSD), atac la Raluca Turcan: ‘Și-a dedicat toată perioadă pe banda de alergat, adusă la Muncă din fostul dumneai birou de vicepremier’

Cristian Vasilcoiu, secretar de stat din partea PSD la Ministerul Muncii, lansează acuzații dure la adresa fostului ministru al Muncii, Raluca Turcan.

Vasilcoiu susține că, în perioada în care a fost ministru al Muncii, Raluca Turcan și-a adus banda de alergat în biroul său de la Ministerul Muncii.

Acuzațiile lui Vasilcoiu:

„Tac de mult timp când vine vorba despre declarațiile publice ale doamnei Raluca Turcan, fost ministru al Muncii! Dumneaei ne tot atacă public! Azi zic doar atât: dacă nu și-ar fi dedicat toată perioada petrecută în calitate de ministru al Muncii pe banda de alergat, adusă la Muncă din fostul dumneai birou de vicepremier, de la Guvern, poate astăzi am fi avut și un PNRR aplicabil!

Dar, dacă alege să continue așa, mai vorbim și despre alte (ne)realizări ale doamnei fost ministru! Poate așa nu se mai culcă vie și se trezește moartă, poate își aduce aminte și câți ani are!”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare