sursa foto:  cancan.ro

Se schimbă lucrurile pentru Boureanu! Ce a făcut unul dintre polițiștii-martori

Ziua de astăzi este o zi decisivă pentru Cristian Boureanu. Acesta va afla daca va merge acasă sau va rămâne în arest. Cristian Boureanu a fost trimis în judecată pentru ultraj îndreptat împotriva agentului rutier Ovidiu Andrei. Împotriva acestuia au declarat și 8 polițiști, martori ai faimosului eveniment.

Se pare că soarta fostului deputat s-ar putea schimba datorită unui polițist. Unii dintre polițiștii-martori ai incidentului stradal în care a fost implicat fostul demnitar și Octavian Andrei, agent la Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei, au început să-și cam nuanțeze declarațiile date inițial în fața investigatorilor! Ba chiar merg până-ntr-acolo încât, spun surse judiciare, nu au văzut nimic din schimbul de lovituri dintre fostul politician și polițist și nici nu mai au imaginile filmate cu telefoanele mobile.

La început, cei 8 polițiști au declarat că Boureanu a lovit primul, dar și că subofițerul Ovidiu Andrei, colegul lor, ar fi ripostat după ce a încasat o lovitură de genunchi.

Coincidență sau nu, faptul că aceștia și-au schimbat declarații, reprezintă o mare ușurare pentru Boreanu și iubita sa.

”Doi dintre cei opt agenți martori la incidentul în care au fost implicați fostul deputat și polițistul rutier și-au schimbat mărturiile inițiale. Le-au nuanțat. Că nu au văzut nici momentul în care Boureanu a lovit, dar nici pe acela când colegul lor a ripostat cu o lovitură de pumn care l-a trimis la podea pe fostul politician. De ce aceste mărturii contradictorii? Încă nu se știe. În plus, agenții care au filmat tot incidentul susțin că nu mai au imaginile în telefoanele mobile care nu le-au fost luate pentru a supuse expertizei informatice”, au dezvăluit surse judiciare pentru Libertatea.

Vezi și De necrezut! S-a aflat cine este ‘iubitul’ episcopului de Huși

Milioane de români așteptau această decizie! Anunț important al ministrului Finanțelor

Atenție! Ce fost consilier al lui Dacian Cioloș, actual deputat PNL, s-a afișat împreună cu Carmen Da

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare